Tesettür Kap Modelinde Kombin Önerileri

tesettür kapKadınlar giyim ürünlerini seçerken kullanacakları alanlara dikkat etmektedir. Kap modelleri farklı kumaş özellikleri sayesinde her mevsim kullanılabilen bir ürün olmaktadır. Fakat kadınların gündelik yaşam ile özel bir davette kullandığı kap modelleri farklılık gösterecektir. Gündelik yaşam içerisinde tercih edilen kap modelleri daha rahat ve sportif görünüme sahip modellerdir. Fularlı kaşe kap modelleri modaya uygun olarak kullanılan gündelik kap modelleri arasındadır. Kaşe olarak tercih edilen kap modelleri kombine göre spor ve klasik olarak da kombilenebilmektedir. Fularlı kap kaşe modellerinde siyah kumaş pantolon kullanımı önerilen kombinler arasında yer almaktadır. Ayrıca kaşe mont renklerinin çeşitli olması da kadınların kendi tarzlarını oluşturabilmelerine yardımcı olmaktadır.

 

 Özel Günlerde Kullanılan Tesettür Kap Modelleri

 

Tesettür abiyeler ya da klasik giyimlere uygulanan dış giyim kap modelleri son dönemlerde oldukça sık karşılaşılan öneriler arasındadır. Şık görünümü ve rahat kombinleme kolaylığı ile özel davetlerde deri nakışlı kaşe kap modelleri kullanılabilmektedir. Tesettür kap modellerinin tercihinde giyilecek alan önemli olduğu gibi diğer kombin ürünleri de etkili olmaktadır. Tesettür abiye içerisinde kullanılan ürünlerin sadeliği ya da şekilli olması tesettür kap tercihini belirleyecektir. Sade ve düz olarak tercih edilen tesettür abiyeler için ise lazer kesim süet kap modeli tercih edilmektedir. Lazer kesim deseni ile sade olan abiye ile doğru ve uyumlu bir kombin oluşumunu sağlayacaktır. Aynı şekilde desen açısından zengin olan inci detaylı süet kap modeli de son zamanlarda özel davetler için tercih edilen kap kombinleri arasında yer almaktadır.

 

 Tesettür Kap ve Aksesuar Önerileri

 

Aksesuarlar her giyim türü içerisinde farklı ürünler ile kombine konu olmaktadır. Tesettür kap kullanımında en önemli aksesuarlar ayakkabı, çanta ve şal olmaktadır. Şal ya da eşarp olarak tercih edilen başörtüsü modelleri kap türüne göre tercih edilebilmektedir. Kap modellerinde bulunan çiçek deseni, inci detayı ya da lazer kesim gibi durumlar ile başörtüsü rengi ve deseni belirlenebilmektedir. Aynı şekilde kombinin diğer tamamlayıcı aksesuarları arasında klasik çanta modelleri ve ayakkabılar yardımcı olacaktır. Tesettür kap modelinin klasik ya da spor olması ile aksesuar türlerinin seçimi de kap modeline göre yapılmalıdır.

Tüm kış sezonu tesettür kaplar için buraya tıklayınız: https://www.modaselvim.com/tesettur-kap

Bir cevap yazın