Tesettür Kap Modası

Dış giyim denilince akla ilk olarak mont veya kaban modelleri gelse de yazın giyilebilen dış giyim ürünleri de bulunmaktadır. Bunlardan en popüler olanı tesettür kap modelleridir. Yaz aylarında hırka gibi ürünler yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Ancak şık ve daha dolu, daha kalın bir görünüm isteyen tesettürlü kadınların çoğu tesettür kap modellerini kullanma eğilimindedir. Yaz aylarında rahatlıkla kullanılabilen bu giyim ürünü kişiyi terletmeyecek ince bir yapıya sahiptir. Dize kadar uzanan yapısı ile tesettür için oldukça uygun bir görünüm oluşturur.

En Çok Tercih Edilen Kap Modelleri

Pek çok farklı kap modeli bulunmaktadır. Tesettür kap özellikle yaz aylarında giyildiği için farklı ve renkli modeller ön plandadır. En çok tercih edilen kap modelleri kuşaklı kap modelleridir. Bu kap modelleri kişiye daha ince ve zarif bir hava vermektedir. Bunun sebebi ise kemerin belini belli oranda sıkmasıdır. Bunun dışında düğmeli konteyner modelleri de vardır. İlkbaharda tesettür kap giyilecekse yağmur durumunda kapüşonlu modeller de tercih edilebilir.

Tesettür Kap Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tesettür kap seçiminde model ve renk tercihi önemlidir. Tesettür kap modeli giyilen kıyafetlere veya ayakkabılara göre belirlenmelidir. Renkler mevsime ve ortama uygun olmalıdır. Yaz aylarında en çok tercih edilen kap renkleri fuşya veya mor gibi canlı renkler ve krem ​​gibi doğal açık renkler olarak sayılabilir. Tesettür kap seçiminde dikkat edilmesi gereken ikinci nokta kap modelinin kumaşıdır. İnce ve tere dayanıklı bir kumaş seçilmesi önemlidir. Bu renk seçiminden çok daha önemlidir. Çünkü ürünü kullanılabilir hale getirir. Sentetik kap modelleri ne kadar kullanışlı ve güzel olursa olsun çok terleteceği için yaz aylarında giyilemezler.

Tesettür Kap Fiyatları Ne Kadar?

Tesettür kap fiyatları pardesü ile aynı fiyat aralığındadır. Kaliteli ve özel tasarımlara sahip kap modelleri 60 ile 100 TL arasında değişiyor. Kumaşın yapısı ve kalitesi de fiyatların belirlenmesinde oldukça etkilidir. Daha ucuz kap modellerinin satın alınması tavsiye edilmez. Tesettür kap modelleri yazın giyilen bir ürün olduğundan terlememek için kaliteli kumaşlara sahip ürünler tercih edilmelidir.

 

Bir cevap yazın