Tesettür Kap ( Dış Giyim ) Kombinleri

Kap ( dış giyim ) dizin hemen altında biten, fermuarlı ya da düğmeli giysilerdir. Ferace ile arasındaki fark kapın daha kısa olmasıdır. Genellikle genç kızların tercih ettiği dış giyimler aslında her yaş grubuna hitap eder. Hangi yaşta, hangi kiloda, hangi boyda olursanız olun tesettür kapları size çok yakışacaktır. Sitemizde yer alan kapları doğru ayakkabı ve doğru eşarpla kombin yaparsanız şıklığınız ve zarafetiniz kat be kat artar. Günlük – spor kap modellerinizi ve günlük – şık kap modellerinizi kombinlerken bunlara dikkat edin.

Günlük – Spor Kap Kombinleri

Rutin olarak yaptığımız işlerde, işe gitmek veya okula gitmek gibi, tercih ettiğimiz modeldir. Rahat, pratik ve daha avantajlı olduğundan dolayı çoğu kadın tesettür kap modellerini giyinmektedir. Kombin yapmanızı belirleyici unsurlardan bir tanesi dış giyimin boyunun nerde olduğudur. Dizinizin altında ise dar Jean, dizinizin üstünde ise daha bol ve düz inen kot pantolon veya daha salaş duran pantolonlar seçmeniz sizi etkileyici gösterecektir. Spor kap kombinlerinizin altına kot pantolon giymelisiniz. Topuklu spor ayakkabılar bacaklarınızı daha uzun gösterecektir ve kapın üstüne fileli şal takmanız sizi daha doğal ve rahat gösterecektir.


Günlük – Şık Kap Kombinleri

Daha çok özel yerlere, örneğin misafirliğe veya yakın arkadaşlarla yemeğe giderken şık tesettür kap kombinleri tercih edilir. Yukarı da belirttiğim gibi öncelikle boyuna bakmalısınız dış giyiminizin. Dizin altında ise dar bir pantolon dizin üstünde ise bol bir pantolon giymelisiniz. Şık kaplar da kot pantolon daha spor olduğu için tercih etmemelisiniz, bunun yerine kalın kumaş pantolon seçmeniz çok daha doğal bir görünüm verecektir. Şal yerine eşarp kullanabilirsiniz. Eşarbınızı da sitemizde bulunan ipek eşarp, twill ipek eşarp, desenli eşarp ve Venezia eşarplardan seçebilirsiniz. Dış giyiminizi ve pantolonu aynı renk yapıp kombini ayakkabı ile göz alıcı hale getirebilirsiniz.

Sitemizdeki Tesettür kaplarla yapacağınız kombinler ile göz alıcı bir güzelliğe ve konfora ulaşacaksınız.

Bir cevap yazın