Tesettür Kabanlarla Aksesuar Çeşitleri

 

Özellikle sonbahar ve kış aylarında günün büyük bir çoğunluğunu dışarıda geçiren hanımlar adına birbirinden farklı tesettür kaban çeşitlerinin önemi oldukça büyüktür. Ne de olsa bir alışverişe gidildiği zaman ya da herhangi bir özel hat davete katılma konusunda ve arkadaşlar ile kafeye giderken de yine kabanlar hanımların sürekli olarak üzerinde olur ve çok soğuk havalarda üstelik hiç çıkarılmaz. O yüzden bunun farkında olan hanımlar genel olarak birbirinden değişik kaban çeşitleri ile beraber hangi aksesuarların daha hoş bir görünüm vereceğini düşünerek ona göre bir kombin yaparlar. Çünkü dışarıda her nereye giderse gitsin oldukça uzun süreler kabanlar pek fazla çıkarılmamaktadır.

 

Kaban çeşitleri ile yapılabilecek aksesuarlar

 

Burada ilk olarak elbette güzel bir tesettür kaban çeşidi ile kombin yapılacaksa burada ayakkabılardan söz etmek gerekir. Daha çok kış aylarında dışarı çıkıldığı zaman tesettür kaban modelleri ile en güzel uyum sağlayacak koyu renkli ve topuklu ayakkabı çeşitleridir. Buna daha çok bot çeşitleri de denebilir. En fazla siyah renklerin tercih edildiği botlar içerisinde farklı tonlar altında kahverengi de yine güzel bir görünüm verebilmektedir. Botun ayağı saracağı uzunluk da yine kaban çeşidinin uzunluğuna göre değişebilmektedir. Eğer dizlere kadar gelen bir kaban ise o zaman uzun bir bot tarzı bir ayakkabı giymek gerekir. Ancak uzun bir kaban çeşidi giyiliyor ise o zaman daha kısa ayak bileklerine kadar gelecek botlar ön plana çıkar. Tabi ikinci durum ise birbirinden güzel çanta çeşitleridir. Daha çok farklı kaban çeşitleri adına mutlaka askılı bir çanta kullanmak daha güzel bir kombin yaratma konusunda hanımların tercihleri olarak ön plana çıkmaktadır.

 

Farklı aksesuarlar ile kabanlar daha güzel

 

Birbirinden değişik tesettür kaban modelleri yeni sezon içerisinde hanımların huzuruna çıkmış durumdadır. Bunları daha güzel yapacak olan özellikle farklı takı çeşitleri ile kabanlar harika bir görünüm vermektedir. Hanımların bu konuda özellikle küpeler olarak daha zarif ve ince tarzda modeller seçip buna göre kaban çeşitleri ile güzel bir uyum yakalayabilmektedirler. Diğer yandan yine altın veya gümüş şeklinde ince tasarımlı bileklik veya kolyeler de dışarı çıkıldığı zaman güzel bir kombin yaratma imkanı vermektedir.

 

Bir cevap yazın