Tesettür Kabanlarda Yeni Modalar Neler?

Hanımların sonbahar ve kışlık alışverişleri için ön sıralara aldığı tesettür kaban alışverişleri bu yıl da her yıl da olduğu gibi yeni ürünlere ve tasarımlara ev sahipliği yapıyor. Son model tesettür kaban ürünlerinde derisi lazerle kesilmiş son derece klas ve çağı yakalamış ürünler mevcut. Lazer kesim ile birlikte şıklık yarışında olan hanımları bir adım öne çıkaran yeni tarzlar yaratılmış durumda. Düğmeli kabanlar ise klasik çizgilerde üretimlerine ve satışlarına devam ediyor. Kış aylarında hem şıklığını konuşturmak hem de soğuk hava şartlarından korunmak isteyen müşteriler için özel üretim olarak imal edilmiş yünlü kabanlar da vitrinlerdeki yerini aldı.

 

Tesettür Kaban Modellerinde Yenilikler

 

Son beş yıl içerisinde üretimine başlanan ve çıktığı ilk andan itibaren geniş bir müşteri kitlesine seslenmeyi başaran bir diğer ürün ise seyyar kapüşonu kaban modeller. Soğuk havalarda kapüşon ekleme seçeneği ve nispeten sıcak havalarda kapüşonu çıkarma avantajı ile oldukça pratik bir ürün kalitesi sunuyor. Önden düğmeli modeller ise tesettür kaban çeşitlerine farklı kreasyonlar eklemeye devam ediyor. Kolları kürklü olan ekose tercihler ise klasik çizgilerin dışında çıkmak isteyen hanımların bir numaralı tercihleri arasında yer alıyor. Kapüşonlarda olduğu gibi yakalarda da seyyar avantajlar sunuluyor.

 

Kürk yakalar istenildiği zaman eklenip çıkarılabilir özellikleriyle bir kabanda iki farklı kaban kullanımını müşterilere vaat ediyor. Farklı tercihler arasında yer alan gizli düğmeli tesettür kabanlar da bu ürünlerdeki çeşitliliği ve zenginliği gözler önüne seriyor. 2018 modelleri ile kabanlar çok farklı, iddialı ve görkemli tasarımları ile hanımları kış aylarında hem şık hem de korunaklı kılıyor.

 

 

 Panço ve Pelerin Modelleri

 

Alışverişlerinde tesettür kaban modellerine ek olarak panço ve pelerin modellerine bakan hanımlar kışlık olduğu kadar mevsimlik alışverişlerine de gerekli takviyeleri yapıyorlar. Yarım ve tam fermuarlı seçenekleri ile pançolar en iddialı ürünler arasında. Kürk detaylı pançolar ise kaban çeşitlerini değiştirmek ve gardırobunu zenginleştirmek isteyen hanımlar için biçilmiş kaftan vazifesi görüyor. Deri detaylı çeşitleri de bulunan pançolar aynı zamanda britli modelleri ile de göz dolduruyor. Panço ve pelerin modelleri arasında seçim yapmakta zorlanan hanımlar için farklı seçenekler mevcut.

 

Bir cevap yazın