Tesettür Kaban Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Muhafazakar kadınlar tesettür kaban seçimi yaparken model ve renk ayrıntısına önem verdiği kadar kabanın rahat olup olmadığına da dikkat etmelidir. Kaban modelleri çoğunlukla tesettürlü kadınlar tarafından uzun seçilmektedir. Bu sebep ile çok ağırlık oluşuyor. Üzerinizde ağırlık yapan bir tesettür kaban ile de rahat hareket etme ihtimaliniz bir hayli azalır.

 Tesettür elbise modelleri çok büyük parçalardan tasarlandığı için genel olarak tesettürlü kadınlara bir hareket kısıtlılığı yaşatır. Bu tesettür elbiselerin üzerine de kış ayları içerisinde giyilen ağır ve uzun kaban modelleri kadınların hayatını çok fazla zorlaştırmaktadır. Tesettürlü kadınlar bu gibi zor durumlar yaşamamak için tesettür kaban seçimlerinde çok fazla dikkat etmelidir. Eğer kaban tercihiniz uzun modellerden yana ise alt etek kısmı geniş ve A kesim olan modeller kesinlikle tercih edilmemelidir. Bu modellerin yanı sıra bel hizasına kadar dar inen, geri kalanında ise düz olarak uzayan tesettür kaban modelleri tercih edilmelidir. Tesettürlü kadınlar çoğunlukla A kesim kaban modellerini tercih etmektedir ve kış aylarında giyilen bot ve çizmelerden dolayı hareket kısıtlılığı çok fazla yaşamaktadır.

 Tesettür Kaban Seçiminde Canlı Renkler Tercih Edin

 Her tesettür giyim ürününde olduğu gibi tesettür kaban modellerinde de siyah renk kadınlar tarafınlar çok fazla tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise siyahın her renk ile uyumlu bir kombin oluşturmasıdır. Bu durumdan uzaklaşarak daha hem canlı hem de oldukça dikkat çekici renkler tercih edilmelidir. Fakat siyah renkten vazgeçemeyen tesettürlü kadınlar ise üzerinde renkli birkaç detayın yer aldığı tesettür kaban modellerini tercih edebilir.

 Tesettür Giyim Alışverişi Nerelerden Gerçekleştirilebilir?

 Tesettür giyimde alışveriş yapmak kimi zaman zor olabiliyor. Çoğunlukla mağazalarda model, renk ve beden sıkıntısı çok fazla yaşanmaktadır. Daha çok model, daha çok renk seçeneği için online internet alışveriş sitelerini tercih edebilirsiniz. Online internet alışveriş sitelerinde hem her markaya kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz hem de zaman kaybetmeden oturduğunuz yerde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Giyim ürünlerinde kumaş kalitesi oldukça önemlidir. Çünkü vücudunuzda tamamen kumaş ön planda olmaktadır. Bu sebep ile alacağınız ürünün kumaş kalitesine önem verilmelidir.

Bir cevap yazın