Tesettür Kaban Modellerinde 2018 Trendleri

 

Kış aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan ve bizi soğuk havaların olumsuz etkilerine karşı koruyan kabanlar, Moda Selvim ile sokak modasında trend ve şık bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyor! Sezonun tün yeniliklerini 2018 kaban modellerinde bulacak, hayal ettiğiniz görüntüye ulaşmak için dilediğiniz gibi seçim yapabileceksiniz! Sezonun kaban modellerindeki yenilikler ve moda detayları ise şöyle:

 

 – Pelüş kullanımı:

 

           Tesettür kaban modellerinde bu sezon oldukça popüler olan, sokak şıklığında görüntünüzü zenginleştirmenize yardımcı olan pelüş kullanılmış kaban modelleri tercihleriniz arasında ilk sırada bulunmalıdır. Özellikle yaka detayında yoğun bir şekilde kullanılan pelüşler bu sezonun en popüler kış trendi. Kabanların rengi ile aynı renklerde pelüşler kullanılabileceği gibi, farklı renklerde özellikle taba tonlarında pelüşler tercih edilmelidir.

 

 – İşleme ve danteller:

 

Geçtiğimiz sezon hayatımıza hızlı bir şekilde giren işleme ve dantel detayları, bu sezon da hayatımızda yer alacak ve popülerliğini devam ettirecek. Tesettür kaban modellerinin kol ve yakalarında kullanılan detaylar ile zarif, şık ve göz alıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Farklı tarzlara uygun olarak geniş seçeneklerde karşımıza çıkan işleme ve dantel detayları Moda Selvim ile sizlerle buluşuyor, sokak şıklığında hayal ettiğiniz görüntüye sizi ulaştırırken, aynı zamanda sıcacık hissetmenizi de sağlıyor. İşleme ve dantel detayları ile tarzınızı tamamlarken aynı zamanda romantik bir görünüme de sahip olacaksınız!

 

 – Öne çıkan detaylar:

 

           Tesettür kaban modellerinde kullanılan gösterişli detaylar ve göz alıcı ayrıntılar bu sezonun en popüler trendleri arasında. Dikkat çekici fermuarlar, iddialı düğmeler ve parlak detaylar kaban modellerindeki popüler trendlerdir. Kabanlar ile uyum içerisinde ve dikkat çekici bir biçimde bir araya getirilerek ön plana çıkartılan detaylarla kış şıklığında ihtiyacınız olan görüntüye kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Aynı zamanda kabanlarda kullanılan payet ve parlak detaylar da sezonun önemli detayları arasında bulunuyor. Kış aylarının soğukluğunu sahip olduğunuz ışıltılı ve göz alıcı detaylarla yumuşatarak, ruhunuzun sıcaklığını ortaya çıkartabilirsiniz. Moda Selvim ile her bedene ve her zevke uygun, en popüler kaban modellerine ulaşarak, tarzınıza en uygun ürünlere sahip olacak, sokak şıklığında tarzınız ile göz kamaştıracaksınız!

 

Bir cevap yazın