Tesettür Kaban Kullanımı Ve Genel Özellikleri

tesettür kabanTesettür modasında tercih edilen kaban türleri öncelikle vücut ölçülerinizden biraz daha geniş olmalıdır. İnancın şartlarına uygun olarak bedenin mahrem bölgelerini kapatmalı, aynı anda da şık olmalıdır. Günümüzde geçmişe göre firmalar birçok tesettür giyim ürünü ve kaban modelleri sunmaktadır. Bu çeşitlilik içinde size en uygun vücudunuz için en ideal olan tesettür kaban türünü bulmak oldukça basitleşmiştir. Düğmeli modellerden fermuarlı kabana, fermuarlı modellerden kemerli kabanlara varana dek çok sayıda çeşit ve renk mağazalarda mevcuttur. Bu renk çeşitleri içinde yapacağınız seçimler ile ayakkabılarınız ve eşarplarınızla çok güzel kombinler elde edebilirsiniz. Diğer yandan tesettür kaban ile uyumlu olabilecek çeşitli takılarla da kombinlerinizi süsleyebilirsiniz.

 

 Tesettür Kaban Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Unsurlar

 

Son yıllarda çok çeşitli sayıda ve türlerde tesettür kaban satılmaktadır. Tesettür kaban tercih ederken ince ve dayanıksız dokumalardan uzak durmak şarttır. Kabanın güzelliği kadar kalitesi ve uzun ömürlülüğü de esas alınmalıdır. Kaban seçerken ısı dengesini en sağlıklı biçimde koruyan, astarlı kabanlara öncelik verilmelidir. Kabanın şık görünmesinin yanında bedeni soğuktan izole edecek malzemeden imal edilmesi de önemli bir faktördür. Bununla birlikte benzer dokumalardan üretilen tesettür kaban çeşitleri arasında fiyat farkı bulunabileceğini akılda tutulup detaylı bir arama yapılmalıdır. Kabanın güzel oluşu ve kaliteli olması gibi faktörlerin yanında son derece önemli olan bir diğer nokta da kaban kullanışlılığıdır. Uzun cepleri olan, iç yüzünde fazladan cep bulunan kabanlar gündelik kullanımlar için fazlasıyla yararlıdır. Diğer yandan yaşadığınız yerin iklimi göz önüne alınmalı buna göre tesettür kaban seçilmelidir. Aşırı soğuk yerlerde göğüs kısmını açıkta bırakan kabanlar tercih edilmemelidir.

 

 En Çok Tutulan Tesettür Kaban Çeşitleri Hangileridir?

 

En çok rağbet gören tesettür kaban türleri kemerli olanlardır. Kabanın içinde kalması gereken kıyafetleriniz açıkta kalacağından çeşitli uyarlamalar yapmak bu kabanlarda daha basittir. Diğer yandan türlü takılar sayesinde şıklığınıza ışıltı katabilirsiniz. Kemerli kabanlar türlerinden başka, düğmeli kabanlar da kadınların sıkça kullandığı modellerden biridir. Resmi görmüşüyle her sezon moda haline gelen tesettür kabanlar içinde yer edinmeyi başaran düğmeli türler küçük dokunuşlar ile çok daha şık bir görünüş kazanabilmektedir.

 

Bir cevap yazın