TESETTÜR İLE KIŞ SEZONU SEÇENEKLER

 

C.M.N - ModaSelvim        Son dönemin trendi tesettür giyim özel seçeneklerinden olan tesettür kış sezonu ile de ayrıcalıklı seçenekleri bir araya getiriyor. Birbirinden özel giyim seçenekler sunan tesettür kış sezonu alternatifleri bayanlar için çözüm noktası oluyor.

 

Sonbahar kış kreasyonu ile bayanların karşısına çıkan Moda Selvim, biritli kap, deri apoletli elbise ve pul payetli elbise gibi özel seçenekleri beğeninize sunuyor. Aynı başlık altında tesettür kış sezonu alternatiflerini bir araya getiren Moda Selvim, www.modaselvim.com adresi ile kullanıcılarına özel seçenekler sunuyor.

 

Deri detaylı kürklü kaban seçeneği ile şık bir seçenek de sunan Moda Selvim, etek ceket ikili takım seçeneği ile de işlevsel bir seçenekle bayanlarla buluşuyor. Kışlık seçenekleri il zenin içerik sunan listeleri kaşe kaban, derili boydan elbise, fiyonklu kışlık ferace gibi seçeneklerle de zengin alternatifler sunuyor. Feracelere özel detaylar ekleyerek kışa hazırlayan Moda Selvim deri detay, kemer detayı ve kürk detayı ile de şık birer tercih haline geliyor.

 

Özel seçenekler arasından kap seçeneğini öne çıkartan www.modaselvim.com kaşe kap, cepli ve kemerli kap gibi çok sayıda seçenekle de özel giyim tarzları sunuyor. Bu seçenekleri cazip birer fırsata dönüştüren web adresi 95 TL üzeri alışverişe bedava kargo seçeneği yanında kâğıda ödeme ve kredi kartı ile ödeme fırsatları ile ayrıcalıklık seçenekleri de beraberinde sunuyor. Tesettür kış sezonu seçeneklerini yurt dışından almak isteyenlere de yurt dışı kargı ile çözüm desteği sağlıyor.

Bir cevap yazın