Tesettür İkili Kombinlerde Gömlek Kombini Nasıl Yapılır?

Tesettür ikili kombin parçaları arasından gömlek, tesettür kombin yaparken oldukça fazla tercih edilmektedir. 2018 yılının en çok öne çıkan parçaları arasından olan gömlek modelleri arasında farklı fazla tarz modeller bulunmaktadır. Özellikle dantel işleme ve nakış detaylı gömlekler 2017 yılında olduğu gibi bu yıl da tesettür kombin yaparken çok fazla tercih edilecektir. Nakış ve dantel detayları olan bu gömleklerde genellikle yaka kısmında, kol kısmında ya da yakanın aşağı kısmında bulunmaktadır. Bu nakışlı gömlekler ile farklı tesettür ikili kombin yapılmaktadır. Özellikle rahatlıkları bakımından diğer parçalardan daha fazla tercih edilenler arasında yerini alıyor. Bu nakış detaylı gömlekler genellikle kot etekler ile kombinlenmektedir. Tesettür kombin yaparken parçaların birbirleri ile uyum içerisinde olmaları çok önemlidir. Bundan dolayı mavi gömlek altına açık ya da koyu renk kot etek oldukça sade ama rahat bir kombin yapmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda üzerine kısa hırka giyerek kombininizi daha rahat bir hale getirebilirsiniz.

 

Dantel Detayları Olan Gömlek Modelleri Nelerdir?

 

Tesettür ikili kombin yaparken farklı parçaların birbirleri ile uyum sağlaması için farklı tarzlara yönelmek kombini daha şık hale getirecektir. Bu senenin moda parçalarından olan dantel ve nakış detaylı gömlek modelleri bahar ayları için tesettür kombin yaparken fazla bir şekilde seçilmektedir. Kombinlenme şekline göre her yere uygun hale getirilebilen bu gömlekler ile hem modern hem de rahat farklı kombinler yapabilirsiniz. Bu dantel detayları olan gömleklerin uzun ve kısa modelleri bulunmaktadır. Daha rahat kombinler için uzun dantel detaylı gömlekler tercih edilmektedir. Bu uzun gömlekleri pantolonlar ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Aynı zamanda kısa dantel detayları olan gömlekleri de uzun kot etekler ile günlük kullanım için uygun hale getirebilirsiniz.

 

Tesettür Gömleklerde Dantel Kullanımı Nasıldır?

 

Tesettür ikili kombin yaparken kullanılan gömleklerde genellikle dantel detayları kolları favori kısımlarına ve gömlek yakalarında yapılmaktadır. Bu gömleklerin bazı modellerinde dantel ve ya işleme kısmı çıkarılabilir yapılmaktadır. Böylelikle bir gömleği farklı tarzlarda ve şekillerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda dantel ve nakış detayları gömlek üzerine de yapılmaktadır. Bu sene bahar aylarında bu gömlekler ile pek çok farklı kombin görebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın