Tesettür Günlük Kombin Detayları Nelerdir ?

 

C.M.N - Eteği Piliseli 2'li Kombin KNZ2012 Saks (1) Moda sektöründe yenilikler gün geçtikçe sunuluyor. Giyim ürünlerinin modelleri, geniş renk seçenekleri sayesinde her bayan kendi tarzını kolaylıkla oluşturabilir. Özellikle de günlük kombin modellerinde şıklığı yakalamak oldukça önemlidir. Tesettür modası da farklı, dikkat çeken şık ama zarif detaylarla günümüzde önemli bir noktaya gelmiştir. Gerek ürün çeşitliliği ile gerek ise kalitesi ile moda sektöründe büyük ilgi görmektedir.

 

 GÜNLÜK KOMBİN MODELLERİ VE SEÇENEKLER

 

Tesettür moda sektöründe günlük kullanılabilen birçok farklı ürünü bayanlara sunuyor. Tunikler, ferace, pantolon, etek ve gömlekler tesettür modasında en vazgeçilmez ürünlerin başında geliyor. Özellikle de tesettür ürünlerinde detaylar sıkça kullanılmaktadır. Kemer, düğme, cep detayları ürünlere farklı bir renk katmaktadır. Günlük bir şıklık yakalamak isteyenler özellikle tunik ürünlerini pantolonlarla kombin edebilir. Gömlek ve kumaş pantolon kombini de sıkça tercih edilmektedir. Genelde bayanlar spor veya klasik çizgilere sahip olan ürünleri tercih ederler. Bu seçim biraz da bayanların tarzına bağlıdır. Spor esintileri tercih etmek isteyenler bluzları, kemerli feraceleri yine spor tarzını yansıtan pantolon modelleri ile kombin edebilirler.

 

 ŞIKLIKTA RENK SEÇİMİ

 

Genelde renk seçimi tamamen bayanların zevkine bağlı olan bir durum. Hele ki tesettür moda sektöründe her renk ürün sunulmaktadır. Genelde bayanlar günlük kombin modellerinde kullanışlı, her renk ile uyum sağlayacak bir renk tercih ediyorlar. Bu yüzden siyah her zaman en çok tercih edilen renklerden oluyor. Siyahtan sonra bordo ve mor renkler bayanalar tarafından seviliyor ve sıkça kullanılıyor. Bu iki rengin bir kombin içerisinde kullanıldığını görebiliriz. Hardal, yeşil, lacivert gibi renkler de günlük kombin modellerinde şıklığı yansıtabilir.

 

 TESETTÜR SEKTÖRÜNDE FİYATLAR

 

Tesettür sektörü çok hızla ilerliyor ve gün geçtikçe daha geniş kitlelere ulaşıyor. Şık ve rahat bir kombin oluşturmak için detaylara dikkat etmek gerekir. Şıklık kıyafetlerin doğru bir şekilde birlikte kullanılmasıdır. Bayanların tercihini etkileyen pek çok farklı faktör var. Bunlardan bir tanesi de fiyatlardır. Günümüzde tesettür sektöründe sunulan kaliteli ve yeni ürünleri çok uygun fiyat seçenekleri ile de sahip olunabilir. Özellikle de yeni sezon ürünlerinde yapılan indirimler bayanlara büyük avantajlar sunmaktadır.

 

Bir cevap yazın