Tesettür Günlük Elbiseler Cıvıl Cıvıl

Tesettür giyimde, 2020 ilkbahar – yaz koleksiyonunun günlük giyim modelleri cıvıl cıvıl, zarif ve rahat. Tesettürlü hanımların beğenisini kazanan modeller 38, 40,42,44,46,48,50,52 beden olarak hazırlanmıştır. Rengarenk elbiseler seçim yapmayı zorlaştırmaktadır. Birbirinden güzel modeller çok sayıda renk seçeneği ile sunulmaktadır. Koleksiyon hazırlanırken müşterilerin tüm tercihleri dikkate alınmıştır. Zarafetlerinden ve şıklıklarından ödün vermek istemeyen hanımların aynı zamanda rahat ve konforu da düşünülmüştür.

Tesettür günlük elbise modelleri her zevke uygun hazırlanmıştır. Mutlaka size uygun bir model vardır. Klasik, bohem, şık ya da spor seçenekler arasında tarzınıza uygun bir ürün mutlaka bulacaksınız. Güzelliğinizi, seçtiğiniz uygun başörtüsü ile tamamlayarak da kombinleyebilirsiniz. Tesettür günlük elbise modelleri arasında dikkat çeken ve çok tercih edilen modeller arasında çiçek desenli elbiseler bulunmaktadır. Baharın ruhunu yansıtan cıvıl cıvıl renkli bu tasarımlar çok beğenilmektedir.

Büyük beden de çalışılmış olan çiçekli elbiseler kullanışlı kumaşlardan üretilmiştir. Viskon ya da likra kumaştan imal edilmiş olmaları kullanım kolaylığı ve konforu sağlamaktadır. Genelde kol manşetleri lastikten olup kemerli modelleri ile de şıklığınız tamamlanmıştır. İstenirse kemersiz de kullanılır.

Fermuarların çoğunlukla sırtta kullanılmış olması kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Keyifle kullanacağınız günlük elbiselerinizin temizliği de düşünülmüş olup, 30 derecede makinede sıktırmadan yıkanabilir. Kalıplar çok rahat ve kullanışlı olup, bisiklet yaka modeller özellikle pratik ve şık bir tarz oluşturmaktadır. Çiçek desenli günlük elbiselerinizi yine uygun eşarplarla tamamlayabilirsiniz. Balon kol tesettür elbise modelleri çok talep gören bir başka çiçek desenli elbise modellerinden olup dijital baskı şifon kumaştan imal edilmiştir. Astarsız tasarlanmış bu elbiseleri koleksiyondaki uygun eşarplarla tamamlamak da mümkündür. Renk ve beden seçeneğinin çeşitliliği ile tesettürlü hanımların beğenisine sunulmuştur.

Tesettür günlük elbise modellerinde yüzlerce seçenek arasından tercih yapmakta zorlanacaksınız. Birbirinden güzel modeller başınızı döndürecek. Günlük giyimde rahatlık ön planda tutulurken, şıklıktan da ödün verilmemiştir. 2020 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yılın trendlerine uygun modeller hazırlanmıştır. Kendinize en çok yakışan rengi alternatif tonları ile, zıt renkleri ya da bambaşka renklerde bulabileceksiniz. Bu nedenle zengin bir model ve renk seçeneği arasında tercih yapmanın keyfini doyasıya yaşayacaksınız.

Bir cevap yazın