Tesettür Günlük Elbise Seçenekleri

Tesettür giyim de kadın elbise modelleri arasından seçim yaparken zevkinize ve kullanım amacınıza hitap eden tercihlerden yararlanabilirsiniz. Tesettür günlük elbise kombinlerindeki modeller arasında seçim yaparken kullanılan kumaştan dikiş kalitesine kadar, işlenen motiflerden ölçüsüne kadar pek çok detaya dikkat ederek size en uygun olanını seçebilirsiniz. Bu sayede kaliteli bir ürün kullanımından yararlanacağınız avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Tesettür elbise alanında birbirinden benzersiz ve şık tasarımlara imza atan Moda Selvim, sizin için en kaliteli ürünleri bir sanatçı edasıyla hazırlayarak hizmetinize sunar. Her mevsim rahatça kullanabileceğiniz mevsimlik kumaş seçenekleriyle ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış için üretilen elbiseleri sorun yaşamaksızın giyebilirsiniz. Değişen renk ve desen seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Mevsimin getirdiği güzelliklere uygun olarak seçilen renk ve desen seçenekleri ile hem zevkinize hem de ihtiyacınıza en iyi şekilde karşılık veriyor.

Tesettür Elbise Çeşitleri

Moda Selvim tarafından üretilen tesettür elbiseler her kullanım için uygun olarak tasarlanır. Düğün, nikah, kına, doğum günü gibi özel günlerde kendinizi daha özel hissetmek için pek çok şık elbise tasarımları bulunur. Yalnızca özel günler için değil gündelik alanda da size konforu yaşatacak modeller söz konusudur. Tesettür günlük elbise modelleri arasından zevkinize hitap edeni seçebilirsiniz. Elbise çeşitleri ise şu şekildedir:

– Volan Kollu Elbiseler

– Güpürlü Elbiseler

– Nakışlı Elbiseler

– Viskon Elbiseler

– Şifon Elbiseler

Elbise çeşitlerinde kullanılan malzemeler de farklılık gösterir. Ölçünüze göre ayarlanarak hazırlanan elbiseleri dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Zevkinize uygun olarak renk ve desenlerle tasarlanan elbiseler, sizi en iyi şekilde yansıtır.

Tesettür Elbise Fiyatları

Tesettür elbise fiyatları kullanılan kumaşlardan işlenen desenlere kadar farklılık gösterebiliyor. Farklı kategoriler şeklinde üretilen elbiselerde farklı model ve marka kullanılır. Moda Selvim olarak sizlerin zevk ve ihtiyaçlarını karşılayarak memnuniyetinizi sağlamak amacıyla en kaliteli ürünleri ortaya çıkarmak için çalışır.

Bunun yanında size en iyi hizmeti sunabilmek adına pek çok kategoride birbirinden farklı indirim seçenekleri yer alır. Her bir sezon için uygun indirim fırsatları sunulan elbiselerdeki fiyat aralığı ise 150-200 TL arasındadır. Diğer bir yandan kış sezonuna girildiği için yaz sezonu ürünlerinde de indirimler mevcuttur.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın