Tesettür Günlük Elbise Nasıl Kombinlenir

Son zamanlarda hem tesettürlü genç kızların hemde tesettürlü hanımların sıkça tercih ettiği günlük elbise,hem rahatlığıyla hem şıklığıyla hemde kolay kombinlenir olmasıyla tesettürlü genç kızların ve hanımların dikkatini çekiyor isterseniz dışarıda isterseniz de evin içerisinde rahatlıkla giyebilirsiniz. Buradaki önemli nokta dışarıda giyeceksiniz kombini uyumlu bir şekilde yapmanız olacaktır. Hem renk açısından hemde parçalar açısından birbirini tamamlamalıdır ve uyumalıdır. Böylece hem çok rahat hemde güzel bir kombin elde etmiş olursunuz.

Günlük elbiseyi hemen hemen dışarıda her yere giderken kullanabilirsiniz. İsterseniz arkadaşlarınızla kafeye giderken isterseniz Hava almaya çıkarken isterseniz de sahile oturmaya giderken kısacası nereye giderseniz gidin bu rahat ve pratik tesettür günlük elbise ile kombin yapıp tercih edebilirsiniz. Tercih edeceğiniz elbisenin rahatlığı ve güzelliği kadar kombinleyeceğiniz diğer parçalar da çok önemlidir.

Eğer ten renginiz açık ise seçeceğiz günlük elbise de daha çok koyu renkler olmalıdır ama eğer ten renginiz koyu ise seçeceğiniz günlük elbise daha çok açık renkler olmalıdır. Böylece teniniz ile uyumlu bir günlük elbise tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz ayakkabı, çanta ve şalda günlük elbisenize uyumalıdır. Aksi taktirde uyumsuz bir kombin ortaya çıkar.

Ayakkabı Seçimi

Günlük elbisenin altına tercih edebileceğiniz ayakkabılar sınırlıdır. Çünkü tesettür günlük elbise günlük bir parça olduğu için altına giyeceğiniz ayakkabı da daha çok günlük olmalıdır. Böylece birbirini tamamlayacaktır.

Seçeceğiniz ayakkabı ya terlik ya sandalet ya da güzel bir spor ayakkabı olabilir. Eğer kış mevsiminde iseniz ve günlük elbise giyecekseniz altına renkleri uyumlu ve günlük bir postal da tercih edebilirsiniz. Eğer sizin için rahatlık şıklıkdan önce geliyorsa ve giydiğiniz kombinlerde de rahat olmak istiyorsanız günlük elbisenin altına terlik rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Şal Tercihi

Kombininize de tercih edebileceğiniz bir diğer önemli parçada şaldır. Seçeceğiniz bu şal hem renk olarak hem kumaş olarak hemde uyum olarak birbirini tamamlamalı ve yakışmalıdır. Böylece güzel ve tamamlayıcı bir kombin ortaya çıkar. Son zamanlarda bir çok tesettürlü genç kızın ve tesettürlü hanımın tercih ettiği penye şallardan sizde günlük elbisenin üstüne tercih edebilirsiniz.

 

 

 

Bir cevap yazın