Tesettür Günlük Elbise Modasında Işıltılı Seçimler

Tesettür modasında yeni parça seçimleri hanımların beğenisine ve tarzına yönelik geliştirilmiştir. Pek çok kişi tesettür günlük elbise alışverişi yaparken sezonu takip ederek kendi tarzına en uyacak modelleri tercih etmektedir. Yeni sezon kıyafetlerinden biri olan günlük elbiselerde ışıltılı parça seçimleri modaya uygun kombinler yapmak için özel olarak tasarlanmıştır. Boydan boya desenli ve küçük ışıltı detayları bulunan bu elbiseler, gün içerisinde hem rahat hem de şık bir parça arayışı içerisine olan hanımların tercih ettiği elbise modellerinden biridir.

Yeni Sezon Işıltılı Elbise Modelleri Nelerdir?

Yeni sezon elbise modellerine göz atan pek çok hanım, ışıltılı elbise modasına uygun parça seçimleri yapmaktadır. Gün içerisinde kendisini rahat ama şık hissetmek isteyen hanımlar, yaka kısmından aşağı doğru inen boncuk ve payet detaylı elbiselere yönelmektedir. Kollarının uç kısımlarında da taş boncuk bulunan bu elbiseler, görünümü tamamlayacak şekilde özel olarak üretilmiştir. Pek çok kişi tarafından büyük beğeni toplayan bu elbiselerin etek kısmının düz kedim ve pileli olması da sonbahar ve kış ayları için uygun bir model önerisi sunmaktadır.

Işıltılı Tesettür Günlük Elbise Modellerinde Renk Seçenekleri Nelerdir?

Işıltılı tesettür günlük elbiseler, farklı renk ve desen seçenekleri ile site içerisinde yer almaktadır. Tesettür günlük elbise kategorisinde yer alan pek çok renk seçenekli bu elbise modelleri, sezonun modasını yansıtacak şekilde özel olarak üretilmiştir. Işıltılı renklerden biri olan gümüş ve parlak altın sarısı renkleri, son sezonun en beğenilen ışıltılı parçalarındandır. Aynı zamanda bordo kumaş ve haki yeşili parlak kumaş ile üretilen bu özel tasarım elbiseler, akşam davetleri için de uygun kombin oluşturmada yardımcı olmaktadır.

Işıltılı Tesettür Günlük Elbise Modelleri İle Kombin Oluşturma

Işıltılı tesettür günlük elbiselerden biri olan parlak gümüş renk boncuk ve payet işlemeli elbiseler, gece davetlerine uygun şekilde kombin hazırlığı içerisine girmektedir. Altına platform gümüş ya sa siyah renk topuklu ayakkabı tercih edilmektedir. Son sezonun en beğenilen dış giyim ürünlerinden biri olan yapay kürk, kırık beyaz renk seçimi yapılarak bu kombinin üzerinde kullanılmaktadır. Aynı renk el çantası seçimi de kombini tamamlayacaktır.

 

Bir cevap yazın