Tesettür Günlük Elbise Çeşitleri

Son zamanlarda birçok tesettürlü Hanımın gerek dışarıda gerekse evde tercihi olan ve severek kullanılan tesettür günlük elbise Hem rahatlığıyla hem de şıklığıyla birçok tesettürlü Hanımın dikkatini çekiyor. İsterseniz bileğe kadar uzanan isterseniz de ara boy kesim çeşitleri bulmak mümkündür. Tesettür günlük elbise tek bir model ile sınırlandırılmalıdır. Çünkü tesettür elbiseler de özellikle günlük olanlar da birçok çeşit bulmak mümkün.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

İsterseniz robalı isterseniz belden büzgülü isterseniz Kemerli isterseniz kol detaylı isterseniz yarasa kollu Kısacası her kesim her model ve her renk tesettür elbise bulabilirsiniz. Güzel ve uyumlu ayakkabı, çanta ve şal ile kombinleyerek isterseniz dışarıda da rahatlıkla giyebilirsiniz. Buradaki en önemli nokta doğru ve güzel bir şekilde kombinlemek olacaktır. Renkler uyumlu seçilmeli, alakasız renkler tercih edilmemelidir. Böylece dışarıda güzel bir kombin yapmış olacaksınız.

Robalı Tesettür Elbise

Tesettür günlük elbise çeşitlerinden en çok ön plana çıkan modellerden biri de robalı tesettür elbisedir. Çünkü robalı elbiseler göğüsün hemen altından büzgülü olduğu için insanı daha zayıf ve daha kibar gösterir. Eğer zayıfsanız kesinlikle robalı tesettür elbise size göre isterseniz güzel bir kombin yaparak dışarıda isterseniz de evin içerisinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Hem Böylece daha zayıf görüneceksiniz.

Bol kesim Tesettür Elbise

Tesettür günlük elbiseler de tercih edebileceğiniz bir başka modelde bol kesim tesettür elbisedir. Çünkü bol kesim tesettür elbise kilolu iseniz daha zayıf, zayıf iseniz sizi daha salaş gösterecektir. Hem dışarıda hem de evin içinde rahatlıkla Tercih edebilirsiniz. Ayrıca hatlarınızı belli etmeyecektir. Böylece tesettüre de daha uygun olacaktır. Ayrıca bol kesim sayesinde rahatlıkla hareket edebilecek ve rahat olacaksınız. Eğer dışarı çıkarken giyecekseniz, kombininiz kesinlikle uyumlu ve güzel olmalıdır. Ayrıca birbirini tamamlamalı alakasız renkler tercih edilmemelidir.

Tesettür Penye Elbise

Eğer hem çok rahat hem de evde giymelik bir tesettür elbise arıyorsanız penye elbise tam size göre. Evde dilediğiniz gibi giyebilirsiniz. Birçok çeşidi ve modeli de mevcuttur. Eğer dışarıda giymek istiyorsanız şık bir spor ayakkabı ve uyumlu bir Şal ile de dışarıda kombin yaparak giyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın