Tesettür Giyiminde Yeni Sezon Modası

Modaselvim 2021 DIŞ GİYİM Cepli Kot Kap 6106MZ203 Açık KotTesettür giyim sektörü oldukça yüksek çeşitliliğe sahip olan bir giyim türüdür. Bundan dolayı günümüzde tesettür giyimine ait olan her şeyi bulabilmek mümkündür. Özellikle yeni sezon tesettür ürünleri yüksek popülerliğe sahip olan ürünleri içerir.

 

Tesettür Giyimde Yeni Sezon Takımların Özellikleri

 

Tesettür kıyafetleri içerisinde çok sayıda model bulunur. Ürün çeşitliliğinin çok fazla olmasından dolayı tesettür giyim sektöründe her zevke ve her tercihe uygun olan kıyafet, elbise, pantolon, hırka, ceket, gömlek ve etek bulabilmek mümkündür. Takım modellerine bakıldığında yeni sezon tesettür ürünleri takım olarak yoğunluktadır. Üçlü ya da ikili tesettür takımları yoğun bir biçimde talep gören parçalardır. Üçlü takımlar bluz, etek ve ceketten oluştuğu gibi bluz pantolon ve ceketten de oluşabilir. Üçlü takımlar, kombin yapmayı oldukça kolaylaştıran seçeneklerden bir tanesidir. Bu takımlar ile birlikte üç parça kombini elde edilmiş olur. İkili takımlarda ise bluz ve etek yoğunlukludur. Özellikle yırtmaçlı yapıya sahip olan tesettür takımları yeni sezon içerisinde öne çıkan ürünlerdendir. Bu ürünler çeşitli renklere sahiptir.

 

Yeni Sezon Tesettür Ürünleri

 

Yeni sezon tesettür modelleri arasında en plana çıkan bir başka ürün ise feracelerdir. Yeni üretilen ve çok sayıda renge sahip olan feraceler, tesettür giyim modelleri ile ilgilenenler arasında oldukça popülerdir. Yeni sezonda en çok kullanılan renkler; mürdüm, siyah ve pudra pembesidir. Bu feracelerin en önemli özelliği gizli fermuara sahip olan modellerden oluşmasıdır. Gizli fermuarı sayesinde kıyafetin bütünlüğü bozulmamıştır. Ayrıca feracelerin dışında, bel lastikli olan mom jean pantolonlar da en fazla satın alınan pantolon çeşitleri arasındadır. Bu pantolonlar genelde kot rengindedir.

 

Yeni Sezon Tesettür Elbiseleri

 

Yeni Sezon tesettür giyim modelleri arasında tesettür elbiseleri önemli bir yer kaplar. Bu elbiselerin kullanılmış olduğu kumaşın türüne hem yaz aylarında hem de kış aylarında rahatlıkla giyilebilir. Yeni sezondaki elbise modellerinin en önemli özelliği beli bağcıklı ve ön kısmı düğmeli olmasıdır. Düğmeli yapısından dolayı oldukça spor bir görünüm oluşturur. Günlük yaşantı içerisinde sıklıkla tercih edilen bir elbise çeşididir. Bağcıklı olan tesettür elbiselerinin hardal rengi, pembe rengi, mor rengi ve siyah rengi mevcut olan renk çeşitlerinden sadece birkaçıdır.

Bir cevap yazın