Tesettür Giyiminde Dikkat Edilecek Olan Hususlar

 

  Tesettür elbise, giyilince onla birlikte dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Moda Selvim’de tarz ve isteğe göre tesettür seçimleri uygundur.

 

Renk nasıl olmalıdır ?

 

Seçmiş olduğunuz kıyafetlerin renkleri, almış olduğunuz kıyafet dönem modasına uymakla beraber, göz çekici ile cezbedici olmalıdır. İşin doğrusunu konuşmak gerekir ise, tesettür elbise seçiminde genellikle yapılan hatalardan birisi de, çok açık renkte sarı veya kırmızı gibi açık renkleri tercih edilip giyilmesi yanlıştır uyum açısından. Tesettür ve moda için en ideal uygunluk, koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Moda Selvim’de birbirinden uygun koyu renkli tesettür elbise modelleri bulunmaktadır.

 

Sade şekilde nasıl olur ?

 

Rahat ve modaya uygun şekilde giyinmenin diğer yönü de sadeliğe yakın durmaktır. Sade fazla süslü giyimler yerine, düz renk kullanıp aksesuar ile de giyiminizi modaya uygun şekilde giymiş olursunuz.

 

Yaşa göre giyim nasıl olmaktadır ?

 

Renk ve sadelikten öte başta düşünülmesi gereken bir konu vardır, o da yaşa göre uygun giyinilmesidir. Tesettür elbise giyiminde giyecek olan ister yaşlı olsun, ister orta yaşta olan ve genç kızlar olsun yaşa göre giyindikten sonra en uygun ve rahat olmakla birlikte modaya da uymak mümkün olur. Genç birisi iseniz, desenli şekilde kullanmakta olan 30 ve 40 yaşının üstü giymiş olduğu elbiselerden sakının. 30 ve 40 üstü iseniz desenli tesettür giyimi ile en uygun seçimi yapmış olursunuz. Genç birisi sade bir kıyafet ile aksesuar takarak giyimini en doğru tercih adına yapmış olur. Birbirinden farklı ve uygun şekilde bulunmakta olan Moda Selvim’deki aksesuarlar sizin tercihiniz olabilir.

 

Tesettür elbisede uygunluk nasıl olur ?

 

Tesettür elbiseyle birlikte üst ve alt olmak üzere uyumlu olmak sizi daha iyi gösterecektir. Moda Selvim olarak, en uygun üst ve alt kısım olarak giyim kıyafetler sizler için satışa sunulmaktadır. Uyumluğu ele alan Moda Selvim, müşterilerinin rahatı ve tercihlerine uygun da satış yapmak için ellerinden gelenin fazlasını müşterileri için yapmaktadırlar.

 

Aksesuar seçimi nasıl yapılmalı ?

 

Giymiş olduğunuz elbise ile aksesuar seçimi aynı orantıda olmalıdır. Sade bir elbise tercih ettiyseniz aksesuar kaçınmaktan sakınmayın. Birbirinden şık tesettür elbiseleri ve aksesuarlar modaselvim.com’da sizlerle.

 

Bir cevap yazın