Tesettür Giyimin Yeni Trendi Pardösüler Nelerdir?

 

            Tesettür elbise de bayanlara özel modelleri oluşturan ve her mevsim giyim alternatifleri sunan pardesüler sonbahar – kış giyimi ve ilkbahar-yaz giyimi seçenekleri yanında günlük hayata göre ve iş hayatına göre özel modelleri ile trend modeller oluşturuyor.

 

İlkbahar Yaz Dönemi için Pardösü Tasarımları

 

İlkbahar yaz dönemine damga vuran pardesü modelleri ele alındığında öne çıkan tesettür pardesü modelleri beli fermuar detaylı kaşe pardesü, manşeti apoletli yazlık pardesü ve önü nakışlı pardesü modelleridir. Bu modellerde cep, düğme ve kemer detayı öne çıkarken tasarımlarda fermuar detayı de dikkat çekiyor. Tercihe göre çok sayıda renk tercihi olan bu modeller ile beraber açık renkli eşarplar ve açık renkli ayakkabılarla kombinleme yapılabiliyor. Çanta tercihi olarak klasik tasarımlı çantalar bu modeller ile beraber kullanılabilen özel aksesuarlardır.

 

Sonbahar Kış Döneminde Pardösü Trendi

 

Sonbahar kış döneminde bayanların sahip olduğu tesettür pardesü modelleri arasında öne çıkan şık tasarımlar arasında çift çıtçıtlı fermuarlı pardesü modelleri modern çizgileri ile dikkat çekerken iki düğmeli olan model aynı zamanda fermuar tercihi ile özel giyim tercihi oluyor. Bu modele ek olarak beli pileli pardesü modelleri ve bebe yaka pardesü modelleri özellikle sonbahar için giyilebilen modellerken bel kısmı geniş kemerli olan bebe yaka pardesü modelleri düğmeli tasarımıyla özel bir tasarım oluşturuyor. Bu modellerde topuklu ayakkabı ve bordo eşarp tercihi ile açık rengini dengelenmesi sağlanırken çanta tercih olarak da açık renkli klasik çanta modelleri uygun aksesuar tercihi oluyor.

 

Klasik giyime önem veren bayanların tercihi olan manşeti derili pardesü modeli siyah lacivert ve bordo gibi renkleri ile tercih sunarken eşarp tercihi olarak da bu modeller ile beraber krem ve kahve tonları eşarplar tercih edilebiliyor. Ayakkabı tercihi olarak ise eşarp ile uyumlu renkler krem ve kahve tonlu ayakkabılar kullanılabiliyor. Bayanların sonbahar kış döneminde trend modellerden biri de seyyar kapüşonlu düğmeli pardesüdür. Tarzı dikkat çeken bu tesettür pardösü modeli kapüşonu ile sonbahar kış dönemi için fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Tasarımı ile pratik kullanım sağlayan bu model temel tasarımı özellikleri ile işlevsel yönüne vurgu yapan tasarıma sahiptir.

 

Bir cevap yazın