Tesettür Giyimin Yeni Renkleri Nelerdir ?

 

Hırkası Cepli 2'li Takım MDH7954 SaksTesettür giyimde siyah ve koyu renklerin hakim olduğu gelenek artık kendini yeni yepyeni canlı renklere bıraktı. Aşkın rengi her sezonda yerini korusa da bu sezon yerini sıcak renkler aldı. Tesettür elbise modellerinde bu sezon daha çok turuncu renklerin hakim olduğu görülmektedir.

 

Heyecan ve mutluluk veren turuncu dikkat çekici özelliği ile elbiselere can vermektedir. Yeni sezonda kendinize muhteşem renklerle , desenlerle tasarlanmış bir tesettür elbise alarak mutlu olmaya ne dersiniz? Gösterişin rengi olan turuncu giymek için her ne kadar cesaret istese de giyen her kadına çok yakışmaktadır. Cesaret ve güven için öncelikle turuncu bir şal alarak turuncunun kendinize nasıl iyi geldiğini hissedebilirsiniz.

 

– PARLAYAN VE CANLI RENKLER

 

Günlük olarak sokak modasında tercih edilen turuncu, limon sarısı, fuşya renkleri ile tesettür giyimde en trend renkleri yakalamak mümkün olmaktadır. Genç kesiminde tesettür giyime olan ilgisinin artması sebebi ile artık renkler daha parlak ve daha canlı olmaktadır. Gece davetleri için tercih edilen altın sarısı, lame gibi parlak kıyafetler abartılmadan gün içerisinde de giyilebilmektedir.

 

– CIVIL CIVIL DESENLER

 

Puantiyeler, çiçek desenleri, hayvan desenleri, bolca grafikler ve yazılar bu sezon tesettür giyimin trend desenleri arasında yer almaktadır. Ekoseli ve bol kış çiçekleri ile dolu tesettür giyim modelleri tüm kadınların ilgisini çekmektedir. Bu yeni sezonda her kadının zevkine uygun olan desen mutlaka bulunmaktadır. Farkınızı ortaya koymak ve zarif olmak için istediğiniz desenleri seçebilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz.

 

– ROMANTİKLER İÇİN YUMUŞAK RENKLER

 

Romantizmi ön planda tutanlar için bu sezonda uçuk renkler bulunmaktadır. Aşırı dikkat çekmek istemeyen , parlak olmak istemeyenler için bal rengi, lila ve somon renkleri çok uygun olmaktadır. Özel gecelerde kendinizi romantik hissetmek için yumuşak tonları tercih edebilirsiniz.

 

– MODUNUZU YÜKSELTMEK İÇİN CANLI TONLAR

 

Canlı renklerde giyinemem , dikkat çekmek benim tarzım değil diyenler aksesuarlarında canlı tonları tercih ederek modunu yükseltebilmektedir. Ayakkabı, şal , eşarp yada çanta alırken turuncu yada fuşya tercihinde bulunabilirsiniz. Bu sayede dışarı çıktığınızda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kış mevsiminde sanki yaz aylarını yaşarmış gibi hissederek enerjinizi daha yükseltebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın