Tesettür Giyimin Trendleri

 

Bayanların birçoğu modayı yakından takip etmektedir. Bunun için birçok moda dergisini karıştırmakta ve bu senenin trendlerini öğrenmek için oldukça fazla zaman harcamaktadırlar. Sizi bu külfetten kurtarabilmek için bu yılın tesettür giyim trendlerini aşağıda sıraladık:

 

 İç Giyimin Trendleri

 

Tunik, pek çok bayanın en çok sevilen iç giyim kıyafetleri arasında yer almaktadır. Bu sene tunikte öne çıkan detaylar ise şu şekildedir: Öncelik ile hemen her yıl olduğu gibi bu yıl da şifon kumaş tuniğin vazgeçilmezi arasında yer almaktadır. Yazın ve sıcak aylarda tercih edilen ince ve şifon kumaşların aksine kışın, soğuk havalarda kadife ve kalın kumaşlar tercih edilecektir. Tuniklere spor hava katacak detaylar; zımba, düğme ve fermuar aksesuarları olacaktır. Bunların yanı sıra çizgi film kahramanları ile bezenmiş ve üzerinde karikatür resmi bulunan tunikler ilgi görecektir. Daha klasik olmayı seven bayanlar için ise taş işlemeli tunik modelleri modacılar tarafından üretime sunulmuştur. Tesettür giyim de bayanlara kolay hazırlanma imkanı tanıyan elbiseler ise bu yıl şu şekilde olacaktır: belden oturtmalı ve kemerli veya kuşaklı modeller ilgi görecek bunları sevmeyenler için ise bel kısmında dantel olan elbiseler favori olacaktır. Bu yılın ceket ve eteklerinde jakar kumaş kullanımı dikkat çeker iken; gömlekler de ise krep kumaş ve yaka kısımları fular şeklinde olacaktır. Ancak bu yıl tek parça olan elbisenin etek ve gömlek kombininden daha popüler olacağı da bir gerçektir.

 

Tesettür Dış Giyimin Trendleri

 

Tesettür dış giyimde ilk akla gelen kıyafet ferace olmaktadır. Tesettür giyim de vazgeçilmez olan ferace de bu sene çiçek motifleri yer alacaktır. Geniş ve bol gelen yarasa kollu ferace modelleri de göz dolduracaktır. Çiçek motiflerini beğenmeyenler için bu yıl pek çok kıyafette kullanılacak iki renk modasını önermek mümkündür. Bu iki model bu yılın en çok tercih edilen feraceler arasında yer alacaktır. Daha çok kış aylarında kullanılan kaban modellerin de ise bu yıl kürk detaylarını görmek mümkündür. Özellikle de cep uçların da kollar da ve manşetler de kullanılan kürk detaylarından istediğini seçmek tesettürlü bayanların zevkine bırakılmıştır.

Tesettür giyim ürünlerimizi incelemek isterseniz: https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

 

Bir cevap yazın