Tesettür Giyimin İncelikleri

Tesettür giyim oldukça geniş bir şekilde incelenen konudur. Tesettür giyimin modaya olan katkıları git gide artmaktadır. Bu nedenle tesettürlü hanımlar kıyafet seçimlerinde bir o kadar özenli olmaktadır. Tesettür giyim modasının bazı incelikleri bulunmaktadır. Bu inceliklere dikkat eden kişiler her ortamda oldukça güzel ve dikkat çekici bir görünüme sahip olabilir. Tesettür giyimin incelikleri arasında ilk olarak modayı takip etmek geçer. Modaya uygun giyinen ve yeni sezon parçalarını takip eden kişiler genellikle kendi tarzını yaratmaktadır.

 Tesettür giyimin incelikleri arasındaki bir diğer konu ise kıyafet seçimleridir. Kıyafet seçimi yaparken parçanın kesimi ve bedende duruşu oldukça önemlidir. Bu detaylara dikkat etmek tesettür giyimin inceliklerini ortaya koymaktadır. Aynı zamanda parçaların birbirleri ile uyumlu olması adına yapılan tasarımlarda renk ve kumaş seçeneklerine de dikkat edilmesi gerekir.

 Yeni Sezon Tesettür Modasında İlgi Çekici Parçalar

 Yeni sezon tesettür giyim modasında ilgi çekici pek çok parça bulunmaktadır. Özellikle salaş gömleklerin düğmelerinin farklı renkte ve modelde olması gömleğin sıradan görüntüsünü değiştirerek modaya uygun hale gelmesini sağlamaktadır. Bu sezon kumaş detayları bulunan düğmeler gömleklerde kullanılarak farklı bir moda akımı ortaya konulmuştur. Özellikle mom jean pantolonların üzerine giyilen düz beyaz gömleklerin düğme detaylarında renk ve canlı parçalar seçilmesi görünümü oldukça iyi hale getirmektedir.

 Yeni sezon ilgi çekici kıyafetlerden bir diğeri ise kot pantolonlardır. Pek çok farklı boy, renk, kumaş ve bedende tasarlanan kot pantolonlarda bu sezon paça kısmı yırtık olan modeller en ilgi çekici parçalardandır. Alt giyim ürünlerinden biri olan kot pantolonda bu detayların bulunması kombin oluştururken kişinin daha rahat seçim yapabilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda bel kısmında bulunan kemerler de sezonun ilgi çekici parçalarını oluşturmaktadır.

 Yeni Sezon Aksesuar Seçimleri

 Yeni sezon tesettür kombinlerin üzerinde kullanılan aksesuarlar da modaya uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Yeni sezon pantolon ve eteklerin bel kısımlarına takılan kemerlerde halka kemer ve düz zincir kemerler en sık kullanılan aksesuarlardan biridir. Aynı zamanda taba rengi deri kemerler de kot pantolonların bel kısmına takılırken, tarçın ve kahve tonlarındaki elbiselerde de bel kısmında tercih edilmektedir.

 

Bir cevap yazın