Tesettür Giyimin Hit Parçaları

Günümüzün muhafazakar kesiminin tercih ettiği ve oldukça geniş bir kitlesi bulunan tesettür modasının online alışverişi çok kolay bir hal almıştır. Çeşitliliği ve geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerinde toplayan tesettür kıyafetler, yalnızca tek kategoride değil tüm kategorilerde büyük başarı göstermektedir. Yalnızca tesettür giyim tarzını benimseyen kadınlar için değil tüm giyim tarzları ile ilgili parçalar da yer almaktadır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Uygun Tesettür Giyim Alma ve Hit Parçalar

Uygun tesettür kıyafet bulma online üzerinden daha kolay olmaktadır. Çünkü internet sitesinden farklı kategorilerde ürünlerin hemen hemen tamamı kolay bir şekilde görüntülenebilir, kolaylıkla alınabilir, iadesi ya da değişimi yapılabilir. Çeşitli kampanyalardan ya da outlet ürünlerden haberdar olmak online platformlarda daha kolay ve daha avantajlıdır.

Dolayısıyla sezonun en çok satılanları, en uygun fiyatlı olanları ya da ihtiyacı karşılayabilecek tüm tesettür parçalarına kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Tesettür giyimin hit parçaları her sezon değişiklik gösterse de genel olarak tunik, ikili takım, şal ve eşarplar arasında değişir. Ancak elbise modelleri de hit parçalar arasında sezona uygun olarak değişiklik gösterebilir.

Başörtüsü, Şal ve Kombin Oluşturma

Giyimini tamamlayan parçalar aksesuarlardır. Tesettür giyimde de tamamlayıcı aksesuarlar arasında eşarplar, şallar ve çantalar önemlidir. Dış giyimi tamamlayan en önemli iki unsur ise başörtüsü ile şal modelleridir. Rengi, dokusu, deseni ve kumaşı büyük önem taşır. Kıyafetin bütünlüğünü tamamlar ve tüm gözleri üzerinde toplar. Ayrıca şal ya da eşarbın bağlama tarzı da dikkatleri üzerinde toplayan önemli faktördür. Kombin oluştururken de en çok dikkat edilmesi gereken bu iki unsurun kıyafetle bütünleşmesini sağlamaktır. Şıklığı etkileyen en önemli faktör; başörtüsü ile kıyafet arasındaki uyumdur.

Günlük Spor Giyim

Günlük hayatta da tesettür kombinleri spor, şık ya da her ikisini yansıtabilir. Ancak önemli olan doğru yansıtmaktır. Abiye spor ayakkabıyla tamamlanamayacağı gibi spor giyim de şık parçayla bütünleşmeyecektir. Dolayısıyla spor giyimin vazgeçilmezleri tesettür kıyafetleri için; tunik, geniş pantolon türleri, şal ve kaptır. Günün kurtarıcısı kaplar günlük spor giyimi tamamlayan ve ayakkabıyla da uyum sağladığında kombini hareketlendiren hit parçalardandır.

 

Bir cevap yazın