Tesettür Giyimin Gözdesi;  Pardesü

 tesettür pardesü

Tesettür birçok kadının hayat ve giyim tarzı olarak benimsediği kıyafet biçimlerindendir. Her kadın rahatlığı ve şıklığı bir arada yakalamak istemektedir. Bu da genellikle uzun kıyafet parçaları ile sağlanabilmektedir. Tasarımcılar da kadınların bu isteklerini iyi bilmekte ve ihtiyaçlarına göre çeşitli tasarımlar ortaya koymaktadırlar. Yediden yetmişe her kadının beğeneceği tarzda üretilen tesettür parçaları son zamanlarda oldukça geniş bir alana yayılmıştır. Özellikle de dış giyim parçaları olan tesettür pardesü modelleri kadınların yakından takip ettiği gözde ürünlerdendir.

 

 Tesettür Parçalarında En Çok Tercih Edilen Kıyafetler

 

Tesettür kıyafetleri ve modası kadınların oldukça yakından takip etiği moda sektörüdür. Kadınlar özellikle şıklık, rahatlık ve zarafeti bir arada görmek isterler. Ancak bunu sağlayabilmek de oldukça zordur. Çünkü bilinen bir gerçek vardır ki şıklık ile rahatlık ters orantılıdır. Fakat bu durum tesettür pardesü modelleri için geçerliliğini yitirmektedir.

 

Pardösüler genellikle ayak bileklerine kadar uzanan ve birçok farklı modeli olan dış giyim parçalarıdır. Kadınların en çok tercih ettiği pardösülerin yanı sıra tunikler, ferace, tesettür mayosu, kap, eşarp, şal, tesettür eşofmanı, tesettür abiye, tesettür elbise, gömlek ve geniş paçalı pantolon gibi kıyafet parçaları bulunmaktadır. Moda sektörünün gelişmesi ve ilerlemesiyle de bu kıyafetlere ulaşmak günümüzde daha kolay bir hal almıştır.

 

 Tesettür Pardesü Modelleri

 

Tesettür pardesülerin her sezon farklı tasarımları oluşturulmaktadır. Bu tasarımlar arasında çeşit çeşit ve farklı renk ile desenlerde üretimler olmaktadır. Diz altında farklı boylarda da modelleri bulunan pardösüler genellikle orta yaş kadınlar tarafından seçilmektedir. Uzun ve zincirli olanlar ise genç kadınların en çok tercih ettiği modeller arasındadır.

 

 Tesettür Pardesü Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Tesettür pardösüler genellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilmektedir. Her yaştan kadının tercih ettiği bu modeller oldukça kullanışlıdırlar. Dış giyimde gözde olan bu parçalar kadınların dışarıda rahatlıkla kullandığı, gösterişli ve dikkat çeken kıyafetlerdir. Kumaşının kaliteli olması, vücuda tam oturması ve özellikle koltuk altından başlayarak vücudu sıkmamasına özen gösterilmelidir. Çünkü hareket halindeyken sıkı olan pardösüler kadınları oldukça zor durumda bırakabilmektedir.

 

Bir cevap yazın