Tesettür Giyimin Bu Yıl Ki Trenleri

 

Tesettürlü ve modayı yakından takip eden bayanlar bu yıl tesettür kıyafetleri içerisinde en çok neyin tercih edildiğini ve bu kıyafetlerin hangi modellerde olduğunu merak etmektedirler. Bunun için uzun araştırmalar yapmamanız içi bu yılın en trend 3 kıyafeti ve modellerini aşağıda sizler için derledik. Makaleyi okuduktan sonra tesettür alışverişi için yollara düşebilirsiniz.

 

1- Genç Olanlar ve Genç Kalmak İsteyenler İçin Tunik

 

Tunik, tesettür kıyafetleri içerisinde en çok tercih edilen iç kıyafettir. Bunun birçok sebebi vardır. Altına giyilen bir pantolon ile kolay kombin yapılabilmesi, bayanlar rahatlık sağlaması ve şık olması bu sebeplerden bazılarıdır. Kombin yapmakta zorlanan, rahat ve şık olmayı seven farklı kesimden pek çok bayan tunik giymektedir. Bu yıl tunikler de; taş işlemeleri, lazer kesimler, zımba, fermuar ve düğmeler kullanılan detaylar arasında sıralanmaktadır. Ayrıca modacılar hamile bayanları da düşünerek onlar için bebek figürleri ile süslü ve rahat etmeleri için göğüsten aşağısı bol gelen tunik modellerini piyasaya sunmuşlardır. Siz de pek çok model arasından size en çok hitap edeni tercih edebilirsiniz.

 

2- Pratik Olmayı Sevenler İçin Elbise

 

Parça kıyafetlerle uğraşmak istemeyenler için müjdemiz var… Bu yıl etek, gömlek kombini çok fazla tercih edilmeyecektir. Onun yerine tesettür elbiseler bu yılın trendi olacaktır. Hem pratik giyilen hem de son derece rahat olan elbiseler de bu yıl yer yer çiçek desenleri olacaktır. Ayrıca bel bölgesinde kuşak veya kemer kullanılarak bel inceliği ön plana çıkarılacaktır. Modacılar bu yıl elbise modellerinde balık etli olan bayanları da düşünerek onlar için de bel bölgesine dantel detayı eklemişlerdir.

 

3- Dışarıda En Çok Tercih Edilen Ferace

 

Dışarı çıkarken üzerine bir dış kıyafet almak isteyenler bu yıl birbirinden güzel ferace modellerinden birini tercih edebilirler. Klasik ve her renk ile uyumlu olan siyahtan vazgeçmeyebilisiniz. Çünkü ferace de her yıl siyah modası devam etmektedir. Siyaha biraz renk katmak için modacılar üzerini farklı çiçek desenleri ile süslemişlerdir. Bu yıl siyah dışında farklı bir renk almak isterseniz pastel tonları tercihiniz olsun.

 

Bir cevap yazın