Tesettür Giyimin Alternatif Ürünleri Neler?

Abiye demek düğünlerde fark yaratmak demek. Özellikle hanım müşteriler için bir abiye almak hiçbir şekilde bir bluz ya da gömlek almak ile eşdeğer olmamaktadır. Bunu bilen tesettür giyim firması yaz dönemi yaklaşmışken yeni kreasyonlarını internet sitelerinden ve vitrinlerinden tanıttı. Birbirinden farklı ışıltılara ve beğeni düzeylerine sahip olan bu abiyeleri almak ise artık çok daha kolay.

 

Hem sezon sonu indirimleri hem de yaz indirimleri ile karşılaştırıldığında ürünleri yarı fiyatına satın almak mümkün. Aynı zamanda tesettür giyim alanında abiyeler birçok düğünde giyilecek kadar ağırlığı olan giysi türleri. Seyyar pelerinli abiye modelleri 2018 yılına damga vuran ilk tesettür modellerini oluşturuyor. İsteyenler, ağırlığı olan düğünlerde isteyen hanımlar seyyar pelerinlerini kullanarak hem ağırbaşlı hem de iddialı görünümlerini bu abiyeler üzerinden sağlayabilirler. İstenildiği zaman pelerinler çıkarılarak çok daha sade ve düz hatlara sahip abiyeleri giymek de seçenekler arasında. Seyyar pelerinli abiyelerin tül detayları ise şıklığı adeta iki katına çıkarıyor.

 

Hakim yakası ile birlikte her yaşta kişinin rahatlıkla taşıyabileceği pratik ürünler olması da cazip noktalarını oluşturuyor. Seyyar pelerinli tül abiyeler kırmızı, mor gibi canlı renkleri ile birlikte açık hava düğünlerde de popüler olmaya başladı. Pelerin kısmı gipürlü olan modeller de oldukça fazla sayıda alıcı bulmuş durumda. Şifon abiyelerin kaliteli kumaşı ile birlikte yıllarca farklı şehirlerde ve mekanlarda giyilebilecek tesettür giyim ürünleridir. Bel kısmı oturtmalı olan modellere ek olarak beli verevli olan abiyeler de vitrinlerde ve kombinasyonlarda yerini aldı. Bisiklet yakası ile birlikte kolye gibi aksesuarlar ile desteklenmektedir.

 

Yeni Abiye Modellerini İncelerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Her hanım için alışverişin dönüm noktalarından biri olan abiye seçimleri kesinlikle alelacele olmamalıdır. Tüm abiyeler incelenip kendi tarzına ve beğenisine en uygun olan modeller arasından tercih yapılmalıdır. Aynı zamanda çeşitli aksesuar modelleri de birlikte satın alınmalıdır. Çoğu zaman alınan bir bileklik ya da kolye ile birlikte zaten halihazırda çok şık olan abiyelerin şıklığını arttırmak ihtimaller dahilindedir. Fiyat karşılaştırmaları da yapıldıktan sonra anında sipariş verme seçeneği bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın