Tesettür Giyimi İçin Kombin Fikirleri

aaaaaaaKadınlar şık ve zarif görünmeye çok önem verirler. Şık ve zarif görünürken dikkat etmeniz gereken şeylerden en önemlisi moda olan giyerken kendi stilinizi de yansıtmanız ve kendinize yakışanı giymenizdir. Son dönemde özellikle renk renk, desen desen feracelerin oldukça tercih edildiğini söyleyebiliriz.

Feraceler kapüşonlu, uzun, kısa, yarasa kollu modelleriyle sıkça kullanılmakta ve her kombin için bir imaj yaratabilmektedirler. Kombin yapmakta zorlanıyorsanız tesettür elbiseler kullanarak bu açığınızı kolaylıkla kapatabilirsiniz. Bazı tesettür elbiseler üst kısmı gömlek ve alt kısım etek şeklinde olduğundan bunları kombin yapmış gibi giyebilirsiniz. Ancak kemer ve kolye gibi aksesuarlar takarak kıyafetinizi zenginleştirmenizi tavsiye ederiz.

Tesettür giyim denilince akla ilk olarak uzun pardösüler, feraceler, şallar gelmektedir. Tesettür giyiniyorsanız dolabınızda olmazsa düz renk ferace ve şallardan bulundurmanızı tavsiye ederiz. Özellikle kombin yapmakta zorlanıyor veya karışık şeyleri sevmiyorsanız tek renk kıyafetlere yönelerek cool ve asil bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Eğer fazla kilolarınız var ve saklamak istiyorsanız koyu renkleri ve boyuna çizgili kıyafetleri tercih etmenizi, bol dökümlü ve taşlı kıyafetler ile enine çizgilerden kaçınmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca topuklu ayakkabılarda kadınları daha ince gösterdiğinden topuklu ayakkabı giyerek hem olduğunuzdan daha uzun hem de daha zayıf görünebilirsiniz. Tesettür giyim de en çok dikkat çeken ve bu sezona damgasını vuran parçalar ise şüphesiz tesettür elbiselerdir.

Günlük kullanıma uygun olduğu gibi düğün ve davet gibi özel yerlerde de kullanım için uygun olduğundan kadınların kurtarıcısı konumundadır. Tesettür elbiselerinizi stiletto veya başka topuklu ayakkabılarla kombinleyerek düğün ve özel davetlere katılabileceğiniz gibi babet ve düztabanlı ayakkabılarla kombinleyerek günlük olarak kullanmanız da mümkündür.

Ancak topuklu ayakkabı kullanırken topuk boyunuzun elbise ve kabanlarınızın altında görünmemesine dikkat etmenizi öneririz görünmesi durumunda rüküş bir görüntüye sebebiyet verebilecektir. Kombinlerinizi yandan ince askılı veya çapraz askılı çantalarla tamamlayarak spor şık bir imaja bürünebilirsiniz. Ayrıca kapüşonlu feraceler ve paltolar da spor şık olmanız da yardımcı olacaklardır. Ayakkabı seçiminiz de ise ayakkabının bileği kestiği yere dikkat etmeli boyunuzu kesecek ayakkabı modellerini tercih etmemenizi tavsiye ederiz.

Bir cevap yazın