Tesettür Giyimde Yeni Ürünler

tesettürHanımlar için tesettür giyim alanında elbise almak her zaman için ayrı bir keyif olmuştur. Bu bağlamda her sene özellikle ilkbahar- yaz kreasyonu kapsamında tanıtılan elbise modelleri ayrı bir heyecan dalgası yaratmakta. Özellikle havaların ısınması, düğün ve nişan gibi organizasyonların çoğalması ile birlikte elbise bakanların ve satın alanların sayısında da gözle görülür bir artış yaşanmakta. Bu sene tanıtılan tesettür elbise modellerinin başında etamin nakışlı elbiseler yer alıyor.

 

Genel çizgide ele alındığında klasik bir dışa vurumun taze izlerini yansıtan bu elbise modelleri sade olduğu kadar iddialı çizgileri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 38 bedenden başlayan etamin nakışlı elbise modellerinin bedenleri 48 bedene kadar uzanıyor. Pile detaylı elbiseler ise modern hatları ile birlikte göz dolduran bir diğer elbise modelleri. Dabıl kumaştan imal edilerek müşterilerin beğenisine sunulan bu elbise modelleri bir kere satın alındığı takdirde uzun yıllar boyunca herhangi bir deformasyona maruz kalmadan dayanıklı bir şekilde kullanılma özelliğine de sahip.

 

Bisiklet yakası sayesinde esnek ve hoş bir görüntü elde edilmesinde de baş rolü oynuyor. Astarsız bir şekilde imal edilen bu ürünleri iade ve değişim koşullarından faydalanarak geri vermek ya da başka bir ürün ile değiştirmek de ek avantajlar arasında. Elbise modelleri bunlarla sınırlı değil. Omuzlarında fırfır bulunan ve buna ek olarak kemer aksesuarı ile birlikte zenginleştirilerek görücüye çıkan elbise modelleri de bu senenin en dikkat çekici ve en çok satın alınan elbiseleri arasında gösteriliyor. Çiçek ayrıntılarından hoşlanan hanım müşteriler için adeta biçilmiş kaftan olan inci çiçekli elbiseler ise özellikle genç bayanlar tarafından beğenilip satın alınıyor.

 

 Tesettür Giyimde Yeni Ferace Ürünleri

 

Nakışlı kot ferace modelleri bu sene tesettür giyim alanında tanıtımı yapılan bir diğer ürün… Bu ürünlerin en büyük özelliği mevsimlik olarak giyilebiliyor olmaları. Aynı zamanda kot kumaşının her yere uyum sağlaması ile birlikte gündelik hayatta da sıklıkla tercih ediliyor. Fermuarlı ferace modelleri de kataloglar arasından seçilip ürün ve fiyat karşılaştırması yapılarak alınabilecek diğer modeller arasında bulunuyor.

 

Bir cevap yazın