Tesettür Giyimde Yeni Sezon Trendleri

 

G.M.Z. Tesettür - Doğa Dantel Detay Tunik MSW8004 Şarabi (1)      Trendleri takip eden bayanların en önemli giyim tercihi olan tesettür giyim www.modaselvim.com adresi ile özel özel seçeneklere dönüşüyor işlevsel web tasarımı sayesinde bayanların aradığını kolayca bulabileceği tesettür giyim modelleri arasında birbirinden şık ve işlevsel tasarımlarla öne çıkan modelleri şu şekilde inceleyebiliriz.

ABİYE

Özel günler ve özel ortamlarda tercih edilen abiye tesettür giyim modelleri yeni seçeneklerle beraber özel tercih haline geliyor. Bu tercihlere baktığımızda kuyruklu pul işlemeli abiye kıyafeti, haki bordo ve yeşil gibi renkleri ile özel tercihler oluştururken şifon yelek görünümlü abiye elbise, uzun kol kolyeli kadife elbise, baskılı kuyruklu elbise gibi modellerde özel tasarımlar olarak öne çıkıyor. Bunlara ek olarak omuz dantel detaylı elbiseye ve bu elbisenin çok sayıda renk türü ile bayanlara özel günlerde giyebileceği tercihleri sunuluyor.

 

Koyu renk tonlarının ağırlıkta olduğu yeni sezon tesettür giyim trendlerinde başörtüsü, ayakkabı ve çanta gibi aksesuar tercihleriyle abiye kıyafet modelleri özel tasarım tasarımları dönüşebilir. Kendinden kemerli kolyeli tulumda pratik giyim tercih olarak bayanlara sunulan abiye modeller arasında saraylara layık önü işlemeli kuyruklu elbise ile önü ve manşetleri varak detaylı elbise bayanlar için özel tercihler oluşturuyor. Yine seyyar broşlu abiye elbise özel çizgileri ve tasarımı ile bayanlara şık görünüm kazandıran elbise olarak yer alıyor.

 

BAŞÖRTÜSÜ

Tesettür giyim için vazgeçilmez aksesuar başörtüsü için de alternatifler sunan modaselvim.com web adresi birbirinden özel alternatifleri bir araya getiriyor. Lacivert, kiremit, mor, parlak, pudra, pembe, şarap, lacivert, mavi, sarı, kırmızı ve daha birçok renkte seçeneğin bulunduğu başlıkta şal ve eşarp gibi modeller arasından tercih yaparak kombinizi oluşturabilirsiniz.

 

DIŞ GİYİM

Dış giyim başlığı ile de tesettür giyim arayışında olanlara modaselvim şık tercihleri ve özel seçenekleri ile özel alternatifler oluşturuyor. Bu kısımda ele alınan pardösü, ferace kaban ve pelerin gibi özel tercihler özellikle sonbahar-kış sezonunda tercih edilebilir. Birbirinden özel tercihler arasından işlevsel tasarımlar kullanılabilir. Soğuk havalarda güzel bir kıyafet kombinine sahip olunabilir. Pardösü tercihleri arasında öne çıkan modellerine baktığımızda kar yağdı pardösü, kazayağı pardösü, cepli pardösü, fermuarlı pardösü, kemerli pardösü ile düğmeli pardösü gibi modellerin birbirinden değişik renk ve tasarım türleri ile karşılaşıyoruz.

Buna ek olarak ferace türlerini de baktığımızda daha çok ılıman havaları için tasarlanmış modelleri görüyoruz Omuz detaylı ferace, önden fermuarlı ferace, kurdele detaylı ferace, bolero görünümlü ferace ve fiyonklu ferace gibi birbirinden değişik modelleri birbirinden özel renk tasarımlar arasından tercih yaparak özel giyim tercihleri oluşturabilirsiniz. Benzer şekilde panço, pelerin başlığı da yer alan giyim tarihler arasında özellikle rahat giyinmeyi seven bayanlara yönelik özel tasarımlar yer alıyor. Deri pantolon kıyafeti yanında kışlık pelerin ve özel tasarım pelerinlerle günlük hayatta özel seçenekler buluşturuyor.

Bir cevap yazın