Tesettür Giyimde Yeni Modeller

tesettür giyimAbiye ürünleri her yıl olduğu gibi bu yıl da yepyeni tasarımları ve modelleri ile tesettür giyim alanına damga vurmuş elbise türlerinin başında geliyor. Hanımların düğün ve nişanlarda sıklıkla tercih ettiği bu ürünler her yıl yepyeni tarzları ile birlikte müşterilerin dikkatlerini çekmeyi başarıyor. Gold detaylı abiye modelleri özellikle düğünlerde şıklık yarışı içerisinde bulunan hanımların ilk tercihleri içerisinde bulunuyor.

 

Aynı zamanda şifon kumaşından imal edilmiş bu kumaşlar gösterişli görünmeyi seven hanımların ilk sıralarda yer alan tercihi. Likralı dabıl kumaştan üretilen bu çok özel abiye modelleri hem esneme payına sahip hem de sıcak suda yıkanma özelliğini taşıyor. 3 al 2 öde gibi müşteri memnuniyetini ön planda tutan bu abiye modelinin her bedene uygun ölçüleri de mevcut. Baskılı peplum abiyeler de 2018 yılına damga vuran bir diğer abiye modeli. Elbiselerin bel kısmına monte edilen ek etek kısmı ile birlikte çok yönlü bir elbise modeli olarak her yerde rahatlıkla tercih ediliyor. 2018 yılının sonbahar kreasyonunda tanıtımı yapılan bir diğer tesettür giyim parçası ise hırka görünümlü abiyeler.

 

Adından da anlaşılacağı üzere hem hırka biçiminde olup hem de bir abiyede bulunması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındıran bu elbiseler de özellikle şaşırtmayı seven ve farklı giyim türlerine ilgileri olan hanım müşteriler için ideal standartlara sahip. Ek seçenekler arasında gold güpürlü balık abiyeler ve omuzdan pelerinli abiyeler de mevcut. Seyyar pelerinli abiyelerde ise söz konusu olan yegane özellik istenildiği zaman çıkarılması ve pelerinsiz olarak sade bir şekilde de giyilmesi.

 

 Tesettür Giyim Alanında Yeni Etek Modelleri

 

Balıksırtı desenli etek modelleri tesettür giyim alanında tanıtılan ilk etek modeli. Bu etekler özellikle çalışma hayatı olan hanımlar için düz ve sade tasarımlarıyla ön plana geçiyor. İş yerlerinin ağırbaşlı görünümüne direkt olarak iştirak eden bu etek türleri uygun fiyatlar ile birlikte müşterilere sunuluyor. Etek modelleri arasında dantel detaylı kemerli etekler de mevcut. Dantel ile etek ürününü birleştiren bu orijinal ürünlerde aksesuar olarak kemerin tercih edilmesi de farklı bir hava katmayı başarıyor.

 

Bir cevap yazın