Tesettür Giyimde Ve Feracede Anlam Bozulmamalıdır

Tesettür giyimde hızla gelişen moda dünyası, ferace çeşitleri ile de ön plana çıkmaktadır. Çarşaftan ayrı özelliklere sahip olan örtünme kıyafeti olması nedeniyle biraz da olsa klasik tesettür kıyafetlerden ayrılmaktadır. Bir nevi pardösü, palto görevi gören feraceler, tunik ve çarşaf arası bir görüntüde olup, çok amaçlı kullanılmakta ve uygun fiyatlara satılmaktadır.

 

 Farece İle Örtünürken Sadelikten Kurtulun

 

Kıyafet bir kişinin giyinişi ve dış görünüşü ile ilgili olup, ferace de işte böyledir. Bu anlamda ferace bir tür kıyafettir. Giysi nasıl kişinin sadelikten kurtulup kendine ya da başkalarına iyi görünme güdüsüyle üzerine giydiği şey ise ferace de budur. Yani ferace de örtünmek için giyilen bir tür giysidir. Palto veya mantolar giyim eşyası ise de, aslında sadece dış giyim kıyafetlerinin bir parçalardır. Faraceler de ceket ve gömlek gibi birer elbisedir.

 

Feraceler çok daha geniş bir kullanım alanına sahiptir. Yeni moda renklerin bir arada kullanıldığı, yeni desenlerle kombinlenmiş tesettür kıyafetlerin modelleri de her yıl değişmektedir. Bu modeller değişirken günün gelişen ve değişen moda anlayışı ve kullanıcıların geri bildirimleri önemsenmektedir. Modaselvim atölyelerinde bu geri bildirimleri harmanlayıp, kadınların isteklerini ön planda tutan kesimler yapılmakta ve piyasaya sürülmektedir. Her tesettür giyim kumaşının desenleri, kalıpları, renkleri ve kullanım alanları değişiklik göstermektedir.

 

 Farece Giyim De Tesettür Giyimin Bir Parçasıdır

 

Anlamını değiştirerek feraceye yeni bir yön çizmeye çalışanlar normalde hata etmektedirler. Feracenin dış giyim tesettür kıyafeti olduğu unutulmamalı, kıyafetin sunduğu ruhani bütünlük göz ardı edilmemelidir. Geleneksel tesettür giyiminde bayanların kullandığı ve günümüzde yeni bir çığır açan feraceler de, son dönemde modadaki değişimle tercih edilen gözde parçalardan biridir. Birçok parça ile kombinlenerek rahatça kullanılmaktadır. Çarşaflar ve feraceler kombinleme konusunda kişiye pratiklik sağlamakta olup sıkça tercih edilmektedirler.

 

Tesettür giyimin modadaki yerini artık süresiz koruyacağı aşikardır. Bu anlayışla hareket eden Modaselvim tasarımcıları en moda desen ve renklerle dizayn edilmiş tesettür kıyafetler üzerinde geliştirme çalışmalarına devam etmektedir. Her türlü tesettür kıyafette online satış hizmetinden güvenle yararlanabilir ve koşulsuz iade şartıyla alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

.

 

Bir cevap yazın