Tesettür Giyimde Tunik Tercihi

Bayanların en çok tercih ettiği parçalardan biri olan tunikler, artık her mevsim favori kıyafetlerden olmaktadır. Mevsimlik, kışlık ve yazlık modeller her sezon vitrinleri süslemektedir. Yaz aylarına girerken yine çeşitli tunik modelleri özellikle tesettürlü bayanların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Günlük giyimden gece kıyafetine, spor giyimden klasik giyime kadar her stile hitap eden  tesettür giyim tunik modellerini kombinlemek de bir hayli eğlencelidir.

 

 Tesettür Tunik Modelleri

 

Tesettür giyimde en büyük tamamlayıcı olan tunikler, her sezona uygun çeşit ve modelleriyle karşımıza çıkmaktadır. Bisiklet yaka, bebe yaka, V yaka, gizli düğmeli, işlemeli, volanlı, kemerli, kolyeli, pileli gibi birçok modeli kadınların beğenisine sunulmaktadır.

Her yaş grubu için ayrı ayrı tasarlanan tesettür giyim tunik  modelleri özellikle gençler tarafından da çokça tercih edilmektedir.

 

Yaz aylarında rahat ve salaş modeller daha çok tercih edilirken, altına spor ayakkabı ya da renk tonuna uygun babet şık bir silüet oluşturmaktır. Ayrıca gece için kombinlenen tuniklerin altına giyilen ten rengi stilettolar çok zarif ve hoş durmaktadır.

 

 Günlük Giyimde Tesettür Tunik

 

Günlük giyimde tesettür kombini yapmak için kesinlikle sezonun trend renk ve modelleri seçilmelidir. Bu sezon işlemeli, parlak modeller ve dantel detaylar yine trendde olan modellerdir. Bu modeller tercih edilerek şık takılarla kombinlenip gayet modern ve trend stil oluşturabilirsiniz.

 

Tunikleri kıyafetlere kombinlerken kumaş uyumu ve renk ahengine dikkat etmek gerekir. Günlük tesettür tunik kot yada kumaş pantolon ile kombin yapılır. Pantolonun rengi ve kumaşı tesettür de model seçmeniz için önemlidir. Basic bir görünüm sağlamak istiyorsanız tunik ve Pantolonun altına ihtiyacınız olan tek şey spor ayakkabıdır.

 

 Gece Kıyafetinde Tesettür Tunik Kullanımı

 

Tesettürlü bayanlar gece kıyafetinde genellikle abiye tercih etseler de son zamanlarda yükselen trend şık tunik kombinleri oluşturmaktır. Tuniklerde kullanılan şifon, saten, dantel ve tül detaylar kadınların şıklığına şıklık katarken adeta gecenin yıldızı olmalarını sağlamaktadır. Asimetrik kesimler ve pudra renk tonları bayanların tesettür giyim tunik modelinde tercih ettikleri stildir. Özellikle pudra tonları gece kıyafetinde bu sezonda oldukça fazla tercih edilmektedir.

 

Bir cevap yazın