Tesettür Giyimde Tunik Modelleri

tesettür giyim tunikTesettür; örtünmek, örtmek anlamına gelmektedir. Daha muhafazakar bir yaşamı tercih eden kadınlar tesettür giyimi tercih etmektedir. Bu giyim tarzı içerisinde kadınlara yönelik oldukça fazla ürün bulmak mümkündür. Şal, tunik, etek, eşarp, mevsimine göre palto ve trençkot, pantolon tarzı tesettür giyim ürün yelpazesi oldukça geniştir.

 

 Tesettür Tunik

 

Tesettür giyim tarzını benimsemiş kadınların dolaplarında mutlaka bir kaç çeşidi bulunan ve vazgeçilmezleri arasında olan tesettür tunik modellerinin oldukça çok çeşidi bulunmaktadır. Mevsimlere ve hatta aylara göre tasarlanan ürünler kadınlar tarafından ilgiyle karşılanmaktadır. Tuniğin özelliklerinden biri vücudun belli kısımlarını gizleyebilmesi ve dar kesim pantolonların dizlere kadar kapatılmasını sağlamasıdır. Bu da tesettür tarzını tercih etmiş hanımlar için büyük avantajı olan bir üründür. Ayrıca yaz aylarında daha ince ve salaş, kış aylarında ise daha kalın ve genellikle yünlü tunikler üretilmekte ve kullanım alanında tercih edilmektedir. Tunik altına tercih edilen giysinin yardımı ile özel gün ve gecelere de katılmak tunik ile mümkün olabilmektedir. Kıyafet uyumu sağlandığı takdirde hem şık, hem rahat, hem de zarif görünmenin tadını çıkartabilirsiniz.

 

 Tesettür Giyimde Tunik Modelleri

 

Tesettür giyimde tunik modelleri ile daha rahat ve şık olmak oldukça kolaydır. Hem rahat hem de şık olduğu için tesettür giyim tunik modelleri fazlalığı dikkat çekmektedir. Bu modeller üzerinde modaya göre işlemeler, pullar, zıt vs. uyumlu renkler, asimetrik kesimler gibi modern stiller üretilmektedir. Trendler arasında gömlek tarzı tunikler de bulunmaktadır. Kırmızı, bordo, siyah, beyaz, sarı, mavi gibi çeşitli renkleri tuniklerin üzerinde görmek mümkün olduğu gibi değişik kolye, bronş gibi aksesuarları ya da keçe, kurdele gibi malzemelerden yapılan değişik süslemeleri de görmek mümkün oluyor. Bu da rahatlığın yanında şıklığı da beraberinde getirmiş oluyor.

 

Bunun yanı sıra tesettür giyim tunik modelleri günlük hayatta da oldukça tercih ediliyor. Bu nedenle alınan ürünlerin kalitesine ve kumaşına dikkat etmek gerekir. Aksi takdirde bir kaç yıkama sonra renklerinde solma ve tunikte çekme gibi olumsuzluklarla karşılaşılabilir. Bu gibi aksiliklerle karşılaşmamak için kaliteli ve bildiğiniz ürünleri tercih ederek risk almamış olursunuz.

 

Bir cevap yazın