Tesettür Giyimde Trendler Nelerdir?

Kadınlar, giyim konusunda hassas davranabilmektedir. Uyumu yakalamak bazı zamanlarda zor olabilmektedir. Tesettürlü kadınlar için de bu daha meşakkatli bir iştir. Kıyafet ayarlamak, şal ya da eşarp ile kombinlemek, ayakkabı ve çanta derken her bir parçanın birbiri ile uyum içinde olması gerekmektedir. Aynı renk tonlarında olmasa dahi, zıt renkler arasında da uyumu yakalamak gerekmektedir. Her renk, her renk ile uymamaktadır. Buna dikkat ederek seçimlerin yapılması ve ona göre giyim çeşitleri seçilmesi gerekmektedir. Tesettür giyim arasında birçok çeşitlilik bulunmaktadır. Bu sebeple kıyafet bulma endişesi yaşanmamalı, yalnızca güzel giyinmek için doğru fikirleri yürütmek ön planda olmalıdır.

 

 Tesettür Giyimde Tunik Modelleri

 

Hırka görünümlü tunik modeli şıklığı ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Tesettür giyim pudra rengi tunik ile siyah hırka birleşimini, pudra rengi şal ve eşarpla, krem rengi pantolon ve krem rengi topuklu ayakkabılarla tamamlayabilir, şıklıkla özel davetlere bu kombinle gidebilirsiniz. Hırka tunik modelinin zümrüt yeşili rengi de alabilir, zümrüt yeşili ipek şal, beyaz dar paça ya da bol kesim pantolonla ve beyaz topuklu ayakkabılar ile kombinleyebilir, özel günlere güzellikle katılabilirsiniz. İnsanların kendisine güvenmesi giyilen kıyafetlerle de üst düzeye ulaşabilmektedir.

 

Davetlerde, düğünlerde, doğum günlerinde vs. güzel ve gösterişli kombinler yaparak bu günlere katılırsanız, kendinize güveniniz artar ve bu sayede görenleri de kendinize hayran bırakmış olursunuz. Kıyafetleri iyi bir şekilde taşımak ise kombininize güvenmeniz ile alakalı bir durumdur. Seçeneğinizi doğru yaptığınız taktirde, kendinize güvenir, giydiğiniz kıyafeti iyi bir şekilde taşımış olursunuz.

 

 Etek Kombinleri

 

           Tesettür giyim denildiğinde vaz geçilmez parçalar arasına etek girmektedir. Seçilen çeşitli etek modelleri ile kendinize farklılık katabilir, yaz – kış demeden etekli kombinler yapabilirsiniz. Etamin nakışlı bahçıvan etekler fark katıyor. Siyah renk bahçıvan eteğin üzerine işlenen pudra renk etamin nakışını, pudra renk şallarla kullanarak takım yapmış olursunuz. Etamin nakışlı bahçıvan etek renkleri arasına; siyah, taba, pudra, bebe mavisi, haki ve şarabi girmektedir. Tesettürlü kadınların renk zevkine göre değerlendirerek, ten rengine uygun rengi bulduğunda kaçırmaması iyi seçenek olacaktır.

 

Bir cevap yazın