Tesettür Giyimde Takı Ve Aksesuarlarla Küçük Vurgular

tesettür abiyeÖrneğin, çiçek motifli siyah bir tesettür abiye giyerseniz, elbisenizde göze çarpan çiçek sapları gibi bazı yeşil aksesuarlar ekleyin. Bu, kıyafetinize şık bir dokunuş getirecektir. Benzer renkleri olan iki elbiseyi birbirine bağlamak için aksesuarları da kullanabilirsiniz. Bu iki rengi içeren bir aksesuar seçin, örneğin, gömleğinizin pembe rengini ve pantolonunuzun bej rengini birleştiren bir eşarp olabilir. Bu şekilde kıyafetiniz özenle seçilmiş gibi görünecektir.

 

 Uzunluk ve Boyutlarla Oynayın

 

Bir büyük çantayı tercih ederseniz, yanında daha küçük bir kolyeyi tercih edin. Böylece yüzünüz, gösterişli aksesuarların altında çok boğulmamış olur. Yeni bir görünüm oluştururken daima aksesuarlarınızın boyutunu düşünün. Aksesuarlar, tesettür abiye kıyafetinizin ayrıntılarını vurgulamak için de kullanılabilir. Dantel yakalı veya güpürlü abiye giyerseniz, üstüne büyük bir şal almayın. Bu da kıyafetinizi saklayacaktır. Abiyenin boyunu vurgulayacak güzel bir zincir kolye seçin.

 

 Kıyafetinizin Detayını Vurgulayın

 

Herkese aldığınız yeni tesettür abiye modelinizi göstermek için sabırsızlanıyorsanız, kıyafeti boğacak ya da modelini değiştirecek detaylardan kaçının. Sadece kıyafetinizin detayları ile ilgilenin. Örneğin kıyafetle tezat bir kemer kullanmayın.

 

 Morfolojinize Uyan Aksesuarları Seçin

 

Aksesuarlar vücudunuzu ve yüzünüzü gerçekten vurgulayabilir. Eğer iyi seçilmişlerse, gözlerinizi büyütecek, boyunuzu uzatacak veya kısaltacaktır. Elmacık kemiklerinizi vurgulamak için doğru makyaj yapın. Boyunuzu uzatmak için topuklu ayakkabılar giyinin ve gözlerinizin rengi uyan eşarplar kullanın. Göğüs bölgesinin yoğunluğunu azaltmak için ince ve uzun kolyeler tercih edin.

 

 Aksesuarlarınızı Tarzınıza Göre Ayarlayın

 

Kıyafetinizi aydınlatmak için giyebileceğiniz birçok aksesuar vardır ve bunları iyi seçmek çok önemlidir. Takı takmak için mevcut stilinize uyan parçaları seçerek koleksiyonunuza başlayın. Kıyafetlerinize daha fazla erişim sağladığınızda, normalde düşünmediğiniz yeni mücevherler satın alabilirsiniz. Evinizde mutlaka bulunabilecek bazı temel aksesuarlar vardır.

 

Altın veya gümüş, inciler ve daha belirgin bir kolye kullanabilirsiniz. Kişiliğinizi göstermek için eşarpları nötr tonlarda kullanabilir veya bir şal ile destekleyebilirsiniz. Klasik deri kemer, büyük tokalı kemer ve çok ince ve zarif kemer duruma göre kullanılabilir.

 

Bu seçimler daha çok kıyafetlerin bütünlüğü ile ilgilidir. Her aksesuar her kıyafetle kullanılamamalıdır. Sürekli aynı kolyeyi veya eşarp kullanmak sizi o şekilde tanımlayacaktır. Kıyafetinizin bir önemi kalmayacaktır. Bu yüzden kombinler kendi içinde değişime uğrarken, aksesuarlar da kombinlerle birlikte değişmelidir.

 

Bir cevap yazın