Tesettür Giyimde Son Trend Neler Var?

Tesettür giyinen kadınlar için her sezon tasarlanan ürünler vitrinlerde görücüye çıkmaktadırlar. Renk, model ve tasarımın sürekli yenilendiği moda sektöründe bayanlar da alışverişlerini bu doğrultuda gerçekleştirmektedirler. Tesettür giyimi tercih eden bayanların tercih edebilecekleri tesettür kıyafetleri Moda Selvim’de yer bulabilmeleri mümkündür.

 

Tesettür Giyimde Kadınlar Pantolonu Nasıl Kombinleyebilirler?

 

Bayanların tesettür giyimde en çok tercih ettikleri kıyafet parçaları arasında pantolonlar gelmektedir. Rahatlık açısından tesettür giyinen bayanlar pantolonları tunik ve feracenin altına giymektedirler. Bol paça, dar paça, kısa ve uzun boy pantolon modelleri son yıllarda moda tasarımcılarının kreasyonları arasında yer almaktadır. Pastel ve canlı renklerde pantolon modellerini vitrinlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Tesettür giyinen bayanlar pantolonların üzerine gömlek, tunik, kazak ve bluz giyerek çok rahat bir şekilde kombinleyebilirler.

 

 Tesettür Giyimde Gömlek Tasarımında Neler Moda?

 

Her ortamda rahatlıkla giyilebilen ve bayanların gardıroplarında mutlaka bulunan gömlek ve bluz tasarımlarında yenilikler göze çarpmaktadır. Yeni sezonda bulabileceğiniz tasarımlar arasında yakası ve kolları fırfır detaylı, güpür detaylı, volan kollu ve inci detaylı, dantelli, püsküllü, salaş gömlek ve bluzları vitrinlerde görebilirsiniz. Gömlek ve bluz modellerini tesettür giyim tercih eden bayanlar pantolonlarla, eteklerle ve jile elbiselerle kombinleyerek kullanabilirsiniz.

 

 Tesettür Giyimde Etek Tasarımlarında Neler Moda?

 

Tesettür giyimde bayanların tercihleri arasında yer alan etekler her sezon farklı modellerle kreasyonlarda yer almaktadır. Birçok renk seçeneğini bulabileceğiniz etek renklerinde son moda bütün renk seçeneklerini bulabilirsiniz. Etek tasarımları arasında kiloş etek, pileli etek, kalem etek, fırfırlı etek, balık etek, düğme ve kemer detaylı etek modellerini bulabilmeniz mümkündür. Tesettür etek tasarımlarını gömlek ve bluzlarla kombinleyerek kullanabilirsiniz.

 

 Tesettür Giyimde Yelek Modelleri Nasıl Giyilebilir?

 

Tesettür giyimi tercih eden bayanlar yelek tasarımları her zaman kullanabilmektedirler. Pantolon-gömlek ve etek-bluzlarla oluşturulan kombinlerin üzerine giyerek yelek modelleri kombinleneyen bayanlar tarzlarına şıklık katacaklardır. Kapitone kumaştan ve kot kumaştan tasarlanan yelek modelleri çeşitlerini Moda Selvim sitesinde yer alan ürünler arasında bulabilirsiniz. Özellikle son yıllarda yine moda olan ve her dönem de moda olmaya devam eden kot yelekleri bahar ve yaz aylarında kıyafetlerinizle kombinleyerek şık bir hava katabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın