Tesettür Giyimde Son Sezon Kombinler

Tesettür giyim modasında bu sezon ikili takım kombinleri sıkça tercih edilenler arasındadır. Tesettür ikili kombin takımları uzun tunik ve bol pantolon ile kazak etek takımlarından oluşmaktadır. Sezonun renkleri ile tasarlanan bu kombinlerde en önemli detay ise kumaşlarının yapılarıdır. Tesettür giyim kombin oluşturmada kış sezonunun gelmesi ile birlikte kıyafetlerde daha kalın kumaş tercihi yapılmaktadır. İkili takım kıyafetlerde de kalın kumaş kullanılması sezona uygun bir kombin yapmayı sağlamaktadır.

 İkili takım kombinlerinde genellikle kırmızı ve bordo renkleri bu sezonun gözde renklerindendir. Uzun tuniğin altına giyilen salaş uzun paça pantolonlar hem takım hem de rahat kombin oluşturmada yardımcı olmaktadır. Bu kombinin altına genellikle düztaban bot seçimi yapılmaktadır. Günlük kombin isteyen kişiler bu kombini rahat parçalar ile tamamlayarak uygun görünümü yakalayabilir. Fakat şık bir yer için ikili takım kombini oluşturacak olan kişilerin topuklu ayakkabı seçimi bu kombin için doğru olacaktır.

 Kış Sezonunun En Çok Tercih Edilen Parçaları Nelerdir?

 Tesettür giyimde en çok tercih edilen kış parçaları arasında fitil kumaş kalın pantolonlar bulunmaktadır. Bu pantolonlar kişiye özel ve gidilecek yere göre kombinlenmektedir. Fitil kumaş pantolon kombinleri kış sezonunun gözde ürünleri arasındadır. Bu pantolonlar salaş kazaklar ve uzun tunikler ile beraber kullanılabilir

 Tesettür giyim kombin oluşturmada yardımcı olan parçalardan biri gömleklerdir. Bu sezon oduncu gömlekleri tesettür giyimde en çok tercih edilen parçalardandır. Oduncu gömlekler kot pantolonlar ve fitil kumaş taba rengi pantolonlar ile kombinlenmektedir. Bu iki parçanın beraber kullanılması genellikle gençler tarafından tercih edilmektedir.

 Kış Sezonunda Etek Modası

 Kış sezonunu yansıtan parçalardan bir diğeri ise tesettür eteklerdir. Kışın etek seçimi doğru şekilde yapılmalıdır. İnce kumaş ve tüllü eteklerin yanı sıra daha kalın kumaş ve kadife etek modelleri tercih edilmelidir. Bu sezon etek modasında kalın kumaş ve boyuna çizgili etekler moda. Bu eteklerin balıkçı yaka ile beraber kullanılması da 90’lar havasını yansıtmaktadır. Kadife eteklerde ise düz kesim modeller en sık tercih edilenlerdendir. Bu etekler genellikle bir çorap ile beraber giyilmektedir. Böylelikle kış soğuğundan sizi koruyacaktır.

 

Bir cevap yazın