Tesettür Giyimde Şıklık

tesettür giyimTesettür giyim alternatifleri fazlasıyla çoğaldı. Gün içinde aslında birçok mekânda, farklı parçaları, farklı renkler ve desenler ile birleştirip tesettür kombin yapan bayanları görmemiz pek mümkün. Yazlık, baharlık veya kışlık kombinler her zevke, her bütçeye uygun halde. Farklı renkte şallar, eşarplar, kaplar, pantolon etekler, uzun etekler, gömlekler ve tunikler. Her bayan, arzusuna ve zevkine göre parçalar bulup, onları bir araya getirmekte, bu kadar ürün ve markanın içinde çokta zorlanmıyor aslında.

Açık bayanlara yönelik uzun elbiseler bile ceketlerle, hırkalarla kapalı bayanlara uygun, rahatça kullanabilecekleri tesettür kombin yapılabilir hale getirilebiliyor. Kapalı bayanlar da bu şekilde parçaları kombinleyip, günlük hayatta rahatça kullanabiliyorlar. Tesettür giyimde aksesuarlar da önemli bir yer tutuyor. Renkli, desenli elbiseler üzerine, büyük, taşlı, püsküllü kolyeler, boyuna atılan şallar, ayrı bir ahenk katıyor. Tesettür giyim de başka bir konu ise ayakkabı ve çanta.

Giyilen kıyafetlere uygun, büyük ve gösterişli çantalar, hanımlara ayrı bir şıklık katıyor. Parçaların renklerine tam olarak zıt çantalar kullanılmalı. Pastel tonlarda kullanılan bir tesettür kıyafet altına, son derece silik, nötr ayakkabılar da son dönemler de bayanların en büyük tercihleri arasında yer alıyor. Tesettür giyimde bir diğer önemli konu ise siyah beyaz uyumudur. Bugün birçok bayan, belki de bir kaçış noktası olarak siyah beyaz kombinler tercih ederek şıklıklarını biraz daha sadeleştiriyorlar.

Yaz veya kış ayları olsun, kadınların hiçbir şekilde vazgeçemediği siyah beyaz giyim tarzı, her yasta bayanın kullandığı bir tercih. Siyah pantolon, beyaz gömlek, siyah ceket ve siyah çanta altına yine ten rengi stiletto ile tamamlamak mümkün. Bazı bayanlar içinde abartılı giyim tarzı büyük önem taşıyor.

Taşlı, büyük vatkalı, renkli, kabarık kıyafetler ile de abartıyı seven hanımlar için şık kombinler oluşturulabiliyor. Özellikle payetli pullu kıyafet modasının geri dönmesi ile birlikte, kadınlar bu tarz parçalara yönelmekten kendilerini alamıyorlar. Büyük vatkalı ceketler, gömlekler. Payetli bluzlar, uzun yerlere kadar etekler ile birleştirilebiliyor. Spor giyinmeyi seven bayanlar içinse çok çeşitlilik mevcut.

Kot etekler, sweetler, kot feraceler pardösüler, uzun etekler üzerine kot kısa ceketler, boyundan spor bağlanan şallar, spor ayakkabılar. Sık ve spor olmayı seven bayanlar için bu tarzda tesettür kombinler hazırlanabiliyor.

Bir cevap yazın