Tesettür Giyimde Sezonun Trendleri

Her sezon yeni modeller ile alıcısının karşısına çıkan giyim sektörü, bu sezonda oldukça hareketli renkler ile şıklık katmaya devam ediyor. Özellikle çiçekli desenlerin yer aldığı yeni sezon iç açıyor. Feraceler, elbiseler, tunikler ve baş örtülerinde koyu renkler yerine açık ve cıvıl cıvıl tonlar daha çok tercih ediliyor.

Tuniklerde Hareketli Detay Trendi

Mevsim fark etmeksizin tesettür giyim denince akla ilk gelen üst giyim ürünü tuniklerdir. Bu sezonda tunikler daha bir hareketli. Detaylara bol bol yer verilen tuniklerde danteller, fırfırlar, düğmeler dikkat çekiyor. Özellikle tek renk tercihlerinde şıklık katmak için hareketli modeller tercih edebilirsiniz. Sezonun en trend tunik rengi yeşil ve pembenin tonları olarak göze çarparken en trend deseni olarak çiçek ve puantiyeyi sık sık modellerde görebilirsiniz.

Elbiselerde Şıklık Trendi

Özel günlerin vazgeçilmezi derken günlük hayata da yerleşen elbiseler, rahatlık ve şıklık olarak en çok tercih tesettür giyim ürünlerinden olmayı başardı. Rahatlık mı şıklık mı sorusuna her ikisi de diyorsanız kesinlikle sizinde dolabınıza kurtarıcı elbiseleriniz bulunmalı. Bu sezonda elbiselerde en çok rastlanan model kesinlikle gömlek elbiseler. Güne başlarken spor, akşam daveti için ise şıklığa dönüşecek bir modeldir. Kombinlemek size kalmış.

Vazgeçilmez Etekler

Hem tunik, hem gömlek, hem bluzlar ile rahatça kombinlenen etekler, her sezon olduğu gibi bu sezonda vazgeçilmez. Yaz aylarında hafif kumaş yapısıyla rahatlık sağlayan etekler, balık model, payetli kumaşlar ile abiye hale de gelmektedir. Pileli modeller ise daha çok günlük olarak tercih edilirken yine desenli kumaşları ile dikkat çekiyor.

Ayrıca kemerli modeller de sezonun trenleri arasında. Gömlekler ile tam bir şıklığa ulaşan kemerli etek modelleri oldukça ilgi görüyor.

Dikkat Çeken Feraceler

Dış giyimin ana parçalarından biri olan feraceler, hat belli etmeyen yapıları ile tesettürlü hanımların olmazsa olmazı. Yaz aylarında ince kumaşları ile büyük rahatlık sağlamaktadır. Ayrıca her sezon trend olabilme özelliğini korurken modası geçmeyen nadir giyim ürülerindendir. Fermuarlı, düğmeli ve belden kuşaklı olarak üç farklı ana modeli vardır. Spor giyimde de şık giyimde de vazgeçilmez ürünlerdir.

 

Bir cevap yazın