Tesettür Giyimde Sezon Trendleri

İlkbahar-Yaz sezonunda sıklıkla kullanılan kap giyim çok rahat ve şık bir kullanım imkânı kapsağlamaktadır. Genelde kulplu, belden kemerli, diz altı modelleri çok tercih edilmektedir. Bu modeller, özellikle pantolonlar ile çok şık durmaktadır. Kışın da bayanların tercihine göre giyilebilmektedir. Kışlık kullanımlarda dize kadar olan şık çizmelerle tarz ve şıklığı bir bütün olarak yansıtan bu modeller üzerine uyumlu olarak kombine edilen eşarplarla en şık stillerini tesettürlü bayanların yansıtmalarını sağlayacak derece güzel modeller hâkimdir.

 

Tesettürlü bayanların giyim anlayışı hızla modern bir tarza doğru ilerlemekle birlikte, kap giyim çok moda olmuş bir dış giyim haline gelmiştir. Bu ürünlerin en güzel tarafı giyilen kıyafetinde biraz ön plana çıkmasını sağlamaktadır. Yarım modelde oldukları için etek veya pantolonunuzun kısmi olarak görünerek, kombinizin şıklığını göstermenizi sağlayacaktır.

Rahat ve kullanışlı modelleri ile tesettür giyim mağazalarında en çok talep edilen ürün olarak renk seçeneği mevcudiyetleri de oldukça fazladır. Renk seçenekleri çok fazla olmasına rağmen genellikle her kıyafetle ve eşarpla uyum sağladığı için bej tonları daha revaçtadır. Yani dolabınızda mutlaka bir krem ya da bej tonlarında bir kap mutlaka bulundurun. Sizin kombin kurtarıcı ürününüz olacaktır.

 

Sonbahar mevsimini elbette ki unutmamak gerekir. Her ne kadar yazlık ürünler gibi görünse de sonbahar mevsimine de çok yakışmaktadır. Bu mevsimdeki kombinlerinizde, penye balıkçı yaka bodyler, kot pantolon, keten ya da kumaş pantolon ile sonbaharın yağmurlu günlerinde altına dize kadar giyeceğiniz çizmeler ile şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Bu ürün gruplarında birçok model ve kesim tarzı mevcuttur. Siyah, lacivert, krem, ekru, bej tonlar kalıcılığı halen modası hâkimken, bu yıl canlı renklerde çok moda olmuş ve farklı renk seçenekleri ile bayanların gözdesi bir dış giyim ürünü halini almıştır. Bu sezon saks mavisi, hardal sarısı, bordo, kimyon rengi, vizon ön plana çıkan moda renkler içerisindedir. Hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada bulunduran modelleri ile tesettürlü bayanlar mevsimlik olarak her tarz kıyafet ile kullanabilme özgürlüğüne sahiptir. Spor ya da klasik her tarz kombininizin üzerine giyip, kullanabilirsiniz.

 

2 comments

Bir cevap yazın