Tesettür Giyimde Renkli Kombin Oluşturma

Tesettür giyimde parçaların birbirleri ile uyumu oldukça önemlidir. Doğru parçaları bir arada kullanıldığı kombinler daha şık bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır. Renkli kıyafetler her sezon oldukça eğlenceli kombinler oluşturmanızı sağlamaktadır. Sezonun önde gelen parçalarında canlı renklerin tercih edilmesi görünümü daha iyi gösterecektir. Yeni sezon renkleri arasında canlı kırmızı rengi ve sarı rengi en beğenilen renkler arasındadır. Tesettür kombin oluştururken bu iki renk bir arada kullanılmaktadır.

 Sezonun en moda parçalarından biri olan tuniklerde kırmızı ya da sarı renginin tercih edilmesi ile oluşturulan kombinler renkli bir kombin yapmanızı sağlayacaktır. Tesettür kombin oluştururken kırmızı renk tuniğin altına giyeceğiniz beyaz jean pantolon beraber güzel bir görünüm yaratacaktır. Aynı şekilde sarı renk salaş kazaklar ile kot pantolonların birlikte kullanılması da oldukça moda haline gelmektedir.

 Jean Kot Pantolonlar İle Kombin Oluşturma

 Jean kot pantolonlar tesettür giyimde en sık tercih edilen alt giyim ürünlerindendir. Kot pantolonların tüm parçalar ile uyumlu olması da kombin yaparken rahatlık sağlamaktadır. Beyaz renk salaş kazaklar ile İspanyol paça jean pantolon uyumu modern görünümün bir örneğidir. Bu kombinin üzerine kot pantolonun kumaşında ve renginde bir kot ceket seçimi yaparak kombin oluşturabilirsiniz. Kombini daha şık hale getirmek için altın sarısı büyük zincir kolye seçimini takı seçeneği olarak tercih edebilirsiniz.

 Jean kot pantolonlar ile renkli kombin oluşturmak isteyen kişiler için sezonun en moda parçalarından biri olan balıkçı yaka kazaklarda pembe renk seçimi yapılabilir. Bu kazaklar ile bol paça jean pantolonların uyumu oldukça modadır. Bu iki parçanın üzerine giyilecek dış giyim ürünleri arasında peluş mont seçiminde de beyaz renk tercih edilebilir.

 Renkli Kombinlerin Vazgeçilmez Aksesuar Seçenekleri Nelerdir?

 Renkli modaya uyum sağlamak isteyen kişiler pek çok parçada renk seçimi yapmaktadır. Renkli kombinler görsel açıdan göz doldurduğu için genellikle aksesuar ve takı seçiminde sade parçalar tercih edilmektedir. Renkli kazakların üzerine ince zincir kolyeler ve taşlı broşlar takılabilir. Aynı zamanda büyük saatlerin yanına destekleyici bilezikler ve bileklikler de kombini tamamlayacak parçalar arasında yer alır.

Bir cevap yazın