Tesettür Giyimde Pembe Renk Nasıl Kombinlenmeli ?

 

Y.G.S - Dantel Detay Kalem Abiye YGS5044 Zümrüt (1)Şirinlik ve neşenin simgesi olan pembe kızlar ile adeta özdeşleşen bir renktir. Her kadının hayatında mutlaka pembe büyük bir yere sahiptir. Ev dekorasyonunda, giyim tercihinde pembe renk çok tercih edilmektedir. Tesettür giyim tercih eden bayanlar genel olarak pembeyi şal ve eşarplarda tercih etmektedir. Nasıl kombin oluşturacağı konusunda bilgi sahibi olmamaları nedeni ile pembe giymeye cesaret edememektedirler. Oysaki pembe sayesinde insanlar kendilerini çok rahat hissetmektedir.

 

Dinlenmiş ve rahat etmiş bir ruh hali için mutlaka pembe şıklığını yakalamak gerekmektedir. Tesettür giyim sektöründe de fazlası ile pembe renge sahip olan ürünler bulunmaktadır. Genel olarak bahar renkleri arasında yer alsa da kış kreasyonlarında da bulmak mümkündür. Renk seçimleri konusunda uyumu sağlamak için pembeyi kullanırken etek, pantolon, kaban, tunik ya da ferace ile kombin yapabilirsiniz.

 

Pembe İle Beyazın Saf Uyumluluğu

 

Beyaz renk saflık ve temizliği ifade etmektedir. Kış mevsiminde en çok tercih edilen triko tuniklerin işlemelerinde beyaz kullanılması pembe ile beyazın şıklığını, uyumunu ön plana almaktadır. Beyaz baskıların olduğu pembe triko tuniğin altına yine beyaz pantolon giymek mümkün olmaktadır. Pembe tonlarında bir şal ya da eşarp tercih edebilirsiniz. Triko tuniklerinizin altına isterseniz beyaz gömlekler tercih de edebilirsiniz.

 

Pembe Tunikler Ve Kot Pantolonların Muhteşem Uyumu

 

Uzun bir pembe renkli tuniğin altına giyeceğiniz güzel bir kot pantolon şık görünmeniz için yeterli olmaktadır. Spor ayakkabı ya da pembe topuklu ayakkabı uygun olacağı gibi pembe üzerine baskılı şal da tesettür kombinenizin zarifliğini ön plana çıkartmaya yetecektir.

 

Pembe Pardösü İle Mutluluğunuzu Yansıtın

 

Şeker pembesi bir pardösü ile hem siz kendinizi mutlu hissedin hem de mutluluğunuzu insanlara yansıtın. Pembe giymek cesaret istese de her kadına çok yakışmaktadır. Pembe pardösünün altına siyah bir pantolon tercih edebilirsiniz.

 

Lacivert İle Pembe Şıklığı

 

Pembe rengin yanına en çok lacivert yakışmaktadır. Pembe bir elbise ve lacivert bir kaban sizi ortamın en şık bayanı yapacaktır. Bu kombinin altına lacivert renkte bir ayakkabı ve çanta çok yakışmaktadır. Ayrıca şal ya da eşarbınızı mutlaka tek renk ve sade olarak kullanılmalıdır.

Bir cevap yazın