Tesettür Giyimde Pardesü

pardesüPardesü, tesettür giyimde bayanların vazgeçemedikleri omuzlarından ayak bileklerine değin uzanan bir giysi çeşididir. Mevsimsel olarak çeşitleri bulunmaktadır, yazlık ve kışlık olarak iki türde ayırabiliriz.

 

Özellikle tesettür pardesü kapalı bayanların dışarı çıkarken giymeyi özellikle tercih ettikleri ve severek kullandıkları bir giyim eşyasıdır. Geniş ürün yelpazesine sahip pardesü üretimimiz ile ilgili olarak tesettürlü bayanlara pardesü seçimlerinde de yardımcı olmaktayız.

 

Yazlık ve kışlık modellerimiz kendilerinin en rahat edebilecekleri kumaşlardan zarif tasarımlar ile üretilmektedir. Yaz aylarında ince kıyafetler ile giyilen pardesüler, kışın kalın kıyafetler ile sokağa çıkarken giyilir.

 

Geniş ürün yelpazemiz içerisinde tesettür pardesü oldukça çeşitlendirilmiş, günümüz zarif çizgilerine kavuşturulmuştur. Pardesülerimiz çeşitlendirilirken bir takım ince dokunuşlar ile zarafet katılmış ve giyen kişiye elegant görüntüye sahip olması amaçlanmıştır. Cepli, dantelli, nakışlı pek çok çeşitte paresülerimiz bulunmaktadır.

 

Pardesüler genellikle iki çeşit olarak üretilmektedir, yazlık ve kışlık olarak ancak günümüzde çeşitlendire daha da arttırılarak mevsimlik olmak üzere 3 çeşit olarak üretilmektedir. Genellikle yazlık pardesüler keten, krep ve benzeri yazın tercih edilen ince kumaşlardan üretilirken, kışlık pardesüler ise kaşe, kap, keçe ve benzeri kumaşlardan üretilir.

 

Günümüzde çok kullanılan deri ve kottan da üretilmiş spor oldukça güzel pardesü modelleri de bulunmaktadır. Bu tarz pardesüler mevsimlik olarak kullanılır.

 

 Pardesü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Pardesü alınırken hangi mevsimde giymek istediğinize bağlı olarak seçimler yapılır. Tesettür giyim tercih eden bayanların pardesü seçimi yaparken dikkat etmesini önerdiğimiz birkaç husus bulunmaktadır.

 

Örneğin; seçilen pardesünün vücut hatlarını belli etmemesi, şıklık, rahatlık ve konforundan vazgeçmeden seçimlerini yapabilmesi önemlidir. Seçilen pardesünün çok dar yada çok bol olmaması giyen kişiye kullanım rahatlığı sağlayacaktır.

 

Kaliteli kumaşlardan üretimin yapılması, yazlık çok terletmeyecek, ağırlık yapmayacak, kişinin vücudunun hava almasını sağlayacak kumaşlardan üretiminin yapılması olması gerekir. Kış ayları için ise kalın ama içerisinde rahat edebileceği, sıcak tutan, giyen kişinin taşıyabileceği ağırlıkta olması pardesü seçimlerinde önemli etkenlerdendir.

 

Pardesü Modellerimiz

 

Her tarza ve isteğe göre ürettiğimiz ve sizlere sunmuş olduğumuz pardesülerimiz bulunmaktadır. Modellerimiz düğmeli kot pardesüler, çiçek nakışlı pardesüler, kapşonlu pardesüler, kürk kapşonlu pardesüler, kapşonlu cep detaylı pardesüler, bolera görünümlü fermuarlı pardesüler, önü nakışlı pardesüler ve benzeri çok çeşitlilikte, dilediğiniz renkte uygun fiyatlı pardesülerimiz bulunmaktadır.

 

Amacımız sizin şık görünmenizi sağlarken, aynı zamanda da taşıdığınız pardesünün sizleri içerisinde en rahat edebileceğiniz şekilde tasarlamak ve üretmektir.

 

 

Bir cevap yazın