Tesettür Giyimde Ne Tercih Edilmektedir?

moda selvim Düz Paça Kot Pantolon 304İH413 KotÖncelikle tesettür giyimin ne olduğunu açıklamamız gerekmektedir. Tesettür giyim, aslında kapalı giyimi olarak bilinmektedir. Tesettür giyim sadece etek veya pantolondan oluşmamaktadır. Tesettür giyim de elbiselerde bulunmaktadır. Günümüzde her insan değişen modaya ayak uydurmaya çalışır ve çalışırken her değişen moda da dolapları değişebilir. Elbiselerin değişimi ile dolapların değişimi ile kadınlar kendini daha güçlü zarif ve mutlu hissedecektir. Bu giyim tarzında özellikle pantolonlar, elbiseler, bol kıyafetler tercih edilmektedir. Gün geçtikte yeni modellerde hayata geçirilmektedir. Bunun için en iyi hizmeti ‘Moda Selvim’ sunacaktır.

 

Tesettür Giyim Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür giyimi için kıyafetlerin uyumu ne kadar önemliyse renklerin uyumu da kadınlar için oldukça önemli olmakta. Renk bakımından bu durumu inceleyecek olursak, genelde koyu renkler tercih edilmektedir. Tesettür giyimde bayanların vücut ölçülerine uygun kıyafetleri de seçmeleri çok önemli. Vücut hatları belli olmamalı. Çok dar kıyafetler değil, aşırı bol kıyafetlerde değil tam bedenine uygun kıyafetler tercih etmesi tesettür giyiminde oldukça güzel olacaktır. Çünkü gün geçtikte tesettür artmaktadır.

 

Tesettür Giyimde Yeterince Ürün Var Mı?

 

Yaşadığımız kesimlerde tesettür giyim arttıkça kadınların tercih edebileceği birden fazla ürün tasarlanmaktadır. Bu nedenle her kadına uyum sağlayacak, güzel duracak olan ürünler ve birbirinden farklı modeller bulunabilir. Kapalı giyiminde aşırı dikkat çekecek ürünler tercih edilmez. Fakat kadınlar dikkat çekmeyecek ışıltılı, aşırı renkli, pullu, tüylü gibi kıyafetler yerine sade kıyafetlerle de aşırı şık bir görünüm sağlayabilir. Zaten şunu es geçmemeliyiz şu an ki zaman içerisinde her insan için giyim bakımından birçok seçenek sunulmaktadır.

 

Tesettür Giyimde Ne Tercih Edilmektedir?

 

İnsanlar giyime önem vermeye bayılırlar fakat kadınlar giyinmeye önem vermeyi daha çok severler. Bu nedenle değişik tarzda kıyafetler denemek isterler. Kadınlar genelde sade renkler seçerken siyah rengini ön planda tutarlar. Çünkü siyah asil ve zarif bir renktir. Tesettür giyimde dış giyim olarak ferace ve trençkotlar tercih edilmektedir. Ferace ve trençkot her yaş kesiminde her bölümden kadınlara uygun olduğu için oldukça tercih edilmektedir. Feraceler ve trençkotlar modaya ilk ayak bastıklarında sade ve şık ürünler olarak ön plana çıkmaktaydı. Şimdi ise canlılığı ve kalitesiyle kendini ön plana çıkarmaktadır.

 

 

Bir cevap yazın