Tesettür giyimde nakış

 

 

 

Tesettür giyimde nakış son zamanların favorilerinden biri olarak dikkat çekiyor. Modanın son trendlerinden olan nakış desenleri kendini her yerde gösteriyor. Tişörtten tutun da ayakkabıya kadar büyük ve küçük motifler halinde giyimin her alanına yayılmış durumda. Modacılar nakışı sandıktan çıkarıp vitrinlere yeniden taşıdı. Bazı ceket modellerinde tamamen kullanılan nakış kumaşın kendisi haline gelerek mistik bir hava uyandırıyor. Nakış, tesettür elbise ve tunik modellerinde de en sık kullanılan favori detaylardan biri. Yine, tesettür giyimde nakışın birçok farklı parçada kullanıldığını görüyoruz.

Yakası ipli nakışlı tunik modeli için tıklayınız

Nakış Figürleri

Renkli çiçek işlemeler elbise ve tuniklerin kol kısmında yer alıyor. Modele tamamen ayrı bir özgünlük katıyor. Günlük kullanıma uygun bu modeller spor parçalar ile de rahatlıkla kombin yapılabilir. Tül kumaştan tutunda kot kumaşa kadar nakış kendi şıklığını her zeminde koruyor. Bazı abiye modellerde, tül üzerine işlenen motifler zarifliğin yanı sıra renkli bir görünüm de oluşturmakta. Nakış özellikle gençler arasında moda. Tesettür giyimde nakışın ışıltısını bolca görmek mümkün.  Nakış, spor rahatlığına modanın şıklığını katıyor.  Spor ayakkabılarında da yer alan nakış desenleri yazın renkli atmosferine kendini adapte etmekte hiç zorlanmıyor.

 

Ferace Şıklığında Nakış

Nakışın nostaljik zerafeti ferace modeller üzerinde de yer buluyor. Bazı ferace modellerin sırt detaylarında, bazı modellerin ise, kol ve göğüs kısmında nakış motiflere yer verilmekte. Bazı ferace modelleri otantik işlemeler ile asil bir görünüm kazanıyor. Bazı modeller ise renkli motif işlemeleriyle daha spor bir tarza hakim oluyor. Tesettür giyimde nakışın etkisi ferace tasarımları ile de kendini gösteriyor.   Normalde ferace dış giyim kategorisine aittir. Fakat o kadar şık ferace tasarımları üretiliyor ki, elbise niyetine de feraceyi tercih eden hanımlar var. Nakış detaylar ile bezenen ferace modeller hem günlük, hem de özel davetlerde tercih edilebilir.

Moda Selvim Ayrıcalığı

Moda Selvim olarak hanımlarımızın Modaya verdiği önemi yakından takip ediyor ve ona göre son moda tasarımlar üretmeye özeniyoruz. Bir birinden şık ve çeşitli ürünleri güncel olarak yelpazemize eklemekteyiz. Sizlere de online alışveriş sayesinde modellerimize kolay ulaşabilme imkânı sağlıyoruz.

 

Sürekli tazelenen giyim alternatiflerimizi incelemek için www.modaselvim.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın