Tesettür Giyimde Mutlaka Gardolabınızda Olması Gereken Kıyafetler

Hemen hemen tüm kadınlar dış görünüşüne önem verir ve güzel görünmek ister. Bunun için de modayı yakından takip ederler. Bunun için uzun uzun dergiler okur ve moda ikonlarını takip ederler. Siz de bu bayanlar arasında yer alıyorsanız; bu kez uzun uğraşlara gerek duymadan bu sene gardolabınızda mutlaka olması gereken parçaları öğrenebilirsiniz. İşte bu sene mutlaka gardolabınızda olması gereken kıyafetler:

 

 Son Zamanların Popüleri Tunik

 

           Tesettür giyim de tunik büyük bir yere sahiptir. Hem rahat oluşu hem de şık duruşu ile son dönemlerde her yıl moda dergilerini süslemeyi başarmıştır. Siz de daha ileri ki yıllarda da moda dergilerini süslemesi beklenen tunik çeşitlerini gardolabınıza eklemeyi ihmal etmeyin. Hem günlük hayatta kullanılan spor ve klasik tunik modellerinden hem de özel günlerde tercih edilen abiyemsi tunik modellerinden gardolabınızda mutlaka olması gerekir.

 

Tuniğin Tamamlayıcısı Jean Pantolon

 

Tunik ile en iyi kombin yapılan kıyafet jean pantolondur. Tuniğin adeta tamamlayıcısı olan jean pantolon bu özelliği sayesinde tesettür giyim alanına girmeyi başarmıştır. Kadınların hareketlerini kısıtlamaması ve rahat hareket etmesini sağlaması özellikle günlük hayatı tempolu şekilde geçen bayanlar için pantolonu gerekli kılmıştır.

 

Klasiklerden Etek

 

Etek, klasik olarak tesettür kıyafetleri arasında geçmişten bugüne var olan bir kıyafettir. Eskisi kadar tercih edilmese de özellikle orta yaşlı ve daha büyük kadınlar arasında halen rağbet görmektedir. Bazı kadınlar tuniğin altına da etek giymeyi tercih etmektedirler. Daha genç kesim ise günlük hayatta etek yerine daha rahat olan pantolonu tercih etmektedirler.

 

Her Dönem Vazgeçilmez Olan Elbise

 

           Tesettür giyim dendiği zaman ilk akla gelen kıyafetlerden biri her zaman elbise olmuştur. Her ne kadar tuniğin popüler olması ile birlikte biraz arka planda kalsa da hala birçok kadının kalbinde ve gardolabında çok ayrı bir yere sahiptir. Giy – çık özelliği sayesinde kadınlara pratik olmasına katkı sağlaması ve bu pratikliğin yanında dışarıdan bakıldığı zaman şık durması sebebi ile elbise, bugün halen tesettür dünyasının vazgeçilmez kıyafetlerinden biri olmayı başarmıştır.

 

Bir cevap yazın