Tesettür Giyimde Kumaş Tercihleriniz Nasıl Olmalıdır?

 

İlkbahar ve yaz aylarında tesettür giyim tercihlerimizi yaparken rahat ve şık olmaya özen gösteririz. Şık olmak artık çok kolay, farklı desen ve modeller doğru kumaşlarla bütünleşince rahatlık vazgeçilmez olmaktadır. Kumaş tercihleri kıyafet seçimlerinde önem taşımaktadır. Bu nedenle kumaş türleri ve kullanım şekillerinden bir kaç ipi ucu paylaşacağız.

 

Tercih edilen kap ve pardesü modellerinde çabuk kırışmayan, kolay yıkanır ve ütülenir olan sentetik kumaşlar hem üzerinizde bozulmadan durur hem de rahattır. Pamuk kumaşlı ürünler cildinize ferahlık ve ekstra rahatlık vererek kendinizi zinde hissettirir. Genellikle gömleklerde kullanılan poplin kumaş, ince ve hafif olması nedeniyle tesettür giyim modasında kullanımı rahattır. Tesettür Giyim vazgeçilmez kumaşlarından şile bezi, sıcak yaz günlerinde ve bahar aylarında serin ve ferah tutma özelliği ile vazgeçemeyeceğiniz bir kumaş olacaktır. Farklı renk ve modellerde bulabileceğiniz şile bezi modelleri hem şık hem rahattır.

 

Keten kumaşlar hem elit görünüm hem de serin tutma özelliği ile tesettür giyim modasında sık kullanılan kumaşlardır. Farklı renk ve modelde ürünlerle gardıroplarınızı ve sizi ferahlatacaktır. Her mevsim kullanılan bir diğer kumaş ise krep kumaşıdır. Krem ürünler her mevsim rahatlıkla kullanılır. Kolay yıkanır, kullanımı rahattır ve kolaylıkla ütülenir. En çok tercih edilen kumaş türlerindendir. Şifon kumaş bahar ve yaz aylarında hem şık hem de serin kalmanızı sağlayacak diğer bir kumaş türüdür. Şık model ve desenlerde farklı ürünlerde kullanılmaktadır. Şifon kıyafetlerde detay olarak kullanıldığında da ayrı bir şıklık katmaktadır.

 

Tercih edilen diğer bir kumaş ince ve narin olan ipek, narin cildiniz için tercih edebileceğiniz bir çeşittir. Kullanılan kumaşlar ile kendinizi rahat ve ait hissedeceğiniz ürünler, hem şık ve asil hem de rahat ve zinde hissettirecektir. www.modaselvim.com en güzel markaların ürünlerini rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Son moda dış giyim, günlük giyim, abiye ve başörtülerini tercih ederken farklı model, renk ve desenlerde kaliteli kumaşlarla üretilen ürünler, gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarından olacaktır. Özenle hazırlanmış işleme ve desenli modeller, uygun kumaş seçimleriyle tasarlandığından seçimlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz şık ve rahat ürünleri mutlaka incelemelisiniz.

Bir cevap yazın