Tesettür Giyimde Kombinleme

 tesettür giyim kombinGünümüzde tesettürlü kadınlar, rahat ve şık kombinlerle kendilerini göstermektedir. Tesettür giyimde moda artık aranan bir durum haline gelmiştir. Çeşitler, renkler ve değişik tarzlarla moda kendini göstermektedir. Özellikle tesettürlü kadınlar, artık kıyafet ararken zorlanmamakta, istedikleri kıyafetleri kendilerine uygun bir şekilde kombin etmektedirler, öte yandan kombinlerin yanında kullanılan aksesuarlarla göz doldurmakta, şıklığı yakalamaktadırlar.

 

 Tesettür Giyim Kombinleri

 

Tesettürlü kadınlar, kombin yaparken özellikle vücutlarına uygun kıyafetler tercih etmektedir. Kapalı kadınlar yaptıkları kombinlerle, vücut hatlarını belli etmeyecek kıyafetleri seçmeye özen göstermektedir. Kombinlemelere genellikle, pantolon – tunik, pantolon – kazak, etek – kazak kombinleri şeklinde ağırlıklı olarak rastlanmaktadır. Ayrıca kullanılan trençkotlar, feraceler ve pardesüler tesettür giyim kombin konusunda, dolaplarda bulunan olmazsa olmaz giysiler arasında yer almaktadır.

 

 Tesettür Giyimde Eşarp Kombini

 

Tesettürlü kadınların olmazsa olmazı olan eşarp ve şalların çeşitli renk ve desenleri bulunmaktadır. Her kıyafetine uygun eşarp bulan kadınlar, kombinlerine çeşitli renkler katmaktadır. Kombinlerin de desenler, taşlar, pullar bulunduran kadınlar, genelde kullandıkları eşarplarını düz şekilde tercih etmektedirler.

 

 Tesettür Giyimde Aksesuar

 

Şıklığından taviz vermek istemeyen tesettürlü kadınlar, aksesuar kullanımı konusunda da oldukça iddialı davranmaktadır. Tesettürlü kadınlar yaptıkları kombinlere uygun kolyeler, bileklikler, çanta ve kemerler kullanmaktadır. Öte yandan ayakkabı konusunda da iddiayı elden bırakmayan kadınlar, rahat ve şık kombinleri ile göz doldurmaktadır.

 

Günümüzde moda öyle bir hal almıştır ki, tesettürlü kadınlar neyi nasıl kombinleyeceklerini, hangi kıyafetle hangi aksesuarı kullanabileceklerini, yaptıkları kombinin altına hangi ayakkabının yakışacağını ve bu kombini hangi çanta ile tamamlayacaklarını bilmektedirler. Tesettür giyim kombin söz konusu olduğunda, kadınların tercihleri kişisel olarak değişmektedir. Yapılan renk kombinleri ile şıklıklarına şıklık katan kadınlar, vücut yapılarına göre de kıyafet kullanmayı biliyorlarsa kombinleme işi başarıya ulaşmış demektir.

 

Her kadın güzeldir ve her kadın kendinden emin, rahat, şık ve öz güvenli olmayı yeğlemektedir. Güzel şekilde yapılan bir kombinleme kadına zarafetin dışında, cesurluk katmaktadır. Tesettür giyimde kombin çeşitliliği günden güne artmakta, her zevke hitap etmektedir. Özellikle de online alışverişin arttığı bu zamanda, kadınlar istedikleri kıyafetlere kolayca ve güvenilir bir şekilde sahip olmaktadır.

Bir cevap yazın