Tesettür Giyimde Kombin Tüyoları Nelerdir?

 

Günlük yaşantımızda etrafımızda oldukça şık ve zarif giyim tarzları olan tesettürlü kadınlar görürüz Sizde bu şıklık ve zarifliği yakalayabilir ve bir kaç tüyo ile daha hoş bir görünüm kazanabilirsiniz.Tesettür giyiminde kombin için bir kaç küçük tüyo vardır. Tesettürlü kadınların giyimde son zamanlarda en çok tercih ettikleri kıyafet elbiseden yanadır. Bu tesettür elbise tercihinizi kombinlerle rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Tesettür Elbisede Kombin Seçenekleri

 

Tesettür elbiselerde daha çok puantiye veya çiçek desenli modeller kullanılmaktadır. Özellikle puantiyeli desenli elbise modelleri son zamanların en çok tercih edilen elbise modelleri arasındadır. Elbise kullanımı da haliyle şal kullanımı artmıştır. Böylece tesettür elbise kombinlerinde şal ile birlikte oldukça zarif bir hava yakalayabilirsiniz. Sizde şalınızın rengini elbisenizin veya üzerindeki desenlerin rengine uygun seçerek harika kombinler yakalayabilirsiniz. Oldukça şık ve sevimli bir hava yaratan bu elbise kombinlerinde ayağınıza babet tarzı ayakkabılar kullanırsanız ritmi yakalamış olursunuz.

 

Tesettür Giyimde Spor Kombinler

 

Genç ve hareketli yaşam tarzını sevenlerin daha çok tercih ettikleri spor giyimde ise pantolon ve tunik kombini en gözde tercihler arasındadır. Spor giyim kombinlerinde önemli olan tarzınıza uygun tunik seçimi ve tuniğin altına uygun pantolonun tercih edilmesidir. Burada dikkat edilmesi gerek nokta ise birbirleriyle uyumlu renklerin tercih edilmesidir. Eşarp ve şallarla da kullanabileceğiniz bu kombinde kendinize özgü ritimler yakalayabilirsiniz.

 

Yazın Kullanışlı Kombinler

 

Mevsimine göre farklı şekillerde kullanılabilir bir kombindir tunik pantolon kombini. Sıcak havalarda kendinize özgü bir takım değişiklikler yapabilir ve tunik yerine ince yazlık yelekler kullanabilirsiniz. Uzun ve bol gömleklerde kombin yapmanızda size yardımcı olacaktır. Pantolon üzerine uzun yelekler giyerek oldukça rahat ve hoş bir kombin yapabilirsiniz. Pantolonunuza uygun renklerde seçeceğiniz yeleklerin altına ise düz renk badiler kullanabilirsiniz. Tunik veya uzun yelek kombinlerinde ayakkabı olarak spor ayakkabıları kullanabilirsiniz.

 

Tunik ya da yeleğinizin tarzına göre babet ayakkabı modellerini de kullanabilirsiniz. Kombinlerde önemli olan uygun renklerin ve ritmin yakalanmasıdır. Sizde kendi yaratıcılığınız ve imkanlarınızı kullanarak birbirinden farklı hoş kombinler yaratabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey biraz yaratıcılık ve biraz da cesaret.

 

Bir cevap yazın