Tesettür giyimde kışlık seçimler

mendil-detay-yelekli-elbise-32297-petrollaci-50575-92-BTesettür giyim özellikle kış aylarında tercih edilecek olan daha kalın kumaşlarla hazırlanan pardösü, tunik, mont, kaban ve ferace seçimlerinde farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Bu sayede isteyenler farklı modelleri de rahatlıkla tercih edebiliyorlar. Sezonun en şık seçimleri arasında özellikle havaların soğuması ile mont ve kabanlar ön planda tutuluyor.

Kışlık tesettür giyim için gerekli olan farklı parçalar raflardaki yerlerine almaya başladı. Daha uzun ve kullanışlı modelleri tercih edecek olanlar için kaban ve montlarda boylar farklı oranlarda tercih edilmektedir. Özellikle siyah ve beyazın uyumu kışlık ürünlerde göze çarpan renk ve modeller arasında yer alıyor. Tesettür giyim tarzını kullananlarda farklı renklerde uzun yelekler ile de kışın kombinlerini yapabilirler.

 

            Kışlık tesettür giyim de uzun elbise modelleri de tercih edilecek ürünler arasında bulunuyor. Özellikle pantolon tercih edenler tunik seçenekleri ile daha şık kombinler yapabilirler. Kışın kullanılacak olan ürünler arasında ferace modelleri de yer alıyor. Farklı renk ve model seçenekleri sayesinde oldukça kullanışlı olan bu tarz ürünler her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Kış aylarında koyu renklerin tercih edilmesinin yanında bu sezon artık pembe ve tonları da tesettür giyimde dikkat çeken renkler arasında bulunuyor. Kaban ve mont modellerinde siyah, gri, kahverengi, lacivert gibi renk seçenekleri olması da bayanların tercih alanları geliştiriyor.
Kalın yelek seçenekleri de tesettür giyim de bu sezonun en şık seçimleri olacak. Kalın yelekler istenildiği gibi kullanılabilir. Tüylü yakaları ile yelek veya kaban seçimleri de kışın tercih edilecek ürünler arasından yer alıyor. Şık montlarla şık aylarında şıklığı yakalayacak olan bayanlar aynı zamanda oldukça kalın ve rahat olan bu ürünleri uzun süre kullanabilirler. Kışın tesettür giyimde kullanılacak ürünleri tamamlayıcı olan botlarda oldukça farklı ve şık seçimlerden oluşuyor.

Şal veya başörtüsü seçimleri ile kombinler daha farklı görünümler elde edilmeye yardımcı olacaktır. Deri yelekler ve feracelerde yelek detayları da dikkat çeken modelleri oluşturuyor. Her zaman şık olmayı sevenler tercihlerini bu ürünler arasından beğendikleri şekilde yaparak kışın rahatlıkla kullanabilirler.

Bir cevap yazın